Γη της Ελιάς: Εκτός εαυτού η Αθηνά - Ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί το μυστικό της

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Εκτός εαυτού η Αθηνά - Ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί το μυστικό της

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά να δεχθεί για ακόμη μία φορά πιέσεις από τον Δημήτρη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να τον βρίσει άσχημα, κάτι που βέβαια θα κάνει το μυστικό της να κινδυνεύσει (δείτε εδώ και το spoiler που έδωσε η Βάσια Παναγοπούλου για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (14/6) στη Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα. Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη.

Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο επίμονος εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά τη βγάζει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, ξεχνώντας πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει. Ο Πότης και ο Λεωνίδας περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.

Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου για το τέλος της «Γης της Ελιάς»

Ο Κούλλης Νικολάου έκανε το «ντου» στην δημοφιλή σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς και το Twitter παραλήρησε για ακόμα μία φορά. Το πρωί της Πέμπτης 9/6 ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και το φινάλε της σειράς.

«Η ιδέα της σειράς γεννήθηκε χάρη στη Βάνα Δημητρίου. Εδώ και ενάμιση χρόνο έλεγε ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Ό,τι βάλει στόχο η Βάνα Δημητρίου το πετυχαίνει» συμπληρώνει.

Και τονίζει: «Ο Δημοσθένης με ιντριγκάρει πάρα πολύ γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο σε σειρές. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ κάθαρμα! Μου αρέσει να τον συναντήσω, να βρω τα άλλοθί του, να τον αγαπήσω, γιατί πρέπει να αγαπάς τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις…»!

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη δεύτερη σεζόν», ανέφερε και στη συνέχεια έκανε λόγο για τον Αντρέα Γεωργίου και τον ρόλο του ως παρουσιαστή. «Είναι ένα παιδί θαύμα και ότι αγγίζει το κάνει διαμάντι», σχολίασε.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μιλά για τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι την αγάπη. Γεννήθηκα πάμφτωχος αλλά νιώθω τυχερός. Είχα απίστευτη αγάπη στα παιδικά μου χρόνια παρ’ όλες τις δυσκολίες. δεν είχαμε κανονικό σπίτι» αποκαλύπτει.