Σασμός: Η Βασιλική ντύθηκε νυφούλα - Φωτογραφικό υλικό από το γάμο της χρονιάς πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Η Βασιλική ντύθηκε νυφούλα - Φωτογραφικό υλικό από το γάμο της χρονιάς πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού αναμένεται να προβληθεί μια πολύ ωραία σκηνή, που την περιμένουν πολύ τόσο το κοινό όσο και οι τηλεθεατές. Ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό, μπορεί να έχει περάσει από πολλά κύματα, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα εκπληρωθεί.

Οι πρωταγωνιστές είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τους ρόλους τους και έτσι αφού είδαμε τον Μαθιό σε backstage φωτογραφία κατά την προετοιμασία του γάμου, στη συνέχεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που υποδύεται τη Βασιλική έκανε δύο insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντας τον εαυτό της ντυμένη νυφούλα, λίγο πριν πάει να βρει τον γαμπρό.

Backstage φωτογραφίες από τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού στο Σασμό

Βασιλική νύφη

Βασιλική Σασμός

Όσα θα συμβούν στο Μαθιό

Ο Σταμάτης Κακαβελάκης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες Tv και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Σασμός, (δείτε εδώ τις εξελίξεις τις εβδομάδας) όπου υποδύεται στον Διακομανώλη. Κάποια από τα στοιχεία στα οποία επικεντρώνεται αφορούν τον χαρακτήρα του τηλεοπτικού Μαθιού, αλλά και τον Στεφανή, με τον οποίο είχε μία ιδιαίτερη σχέση, παρά το γεγονός πως εν τέλει τον σκότωσε.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, εξήγησε πως κατά τύχη βρέθηκε στον cast της επιτυχημένης σειράς, αλλά η απόφασή αυτή τον δικαίωσε. Σχετικά, όμως, με τα πρόσωπα της σειράς, τα λόγια του είναι άκρως αποκαλυπτικά.

Πως προέκυψε η συμμετοχή σας στο «Σασμό»;

"Ήταν όλα θέμα τύχης. Είχα στείλει το βιογραφικό μου και η casting director μου τηλεφώνησε να πάω για οντισιόν γιατί φυσιογνωμικά της έμοιαζα με Κρητικό. Και πράγματι, η μισή μου καταγωγή είναι από τα Χανιά και η άλλη μισή από την Ύδρα. Είμαι, δηλαδή νησιώτης, αν και όλη μου τη ζωή, πλην των διακοπών που κάνω στην Κρήτη, την έχω ζήσει στον Πειραιά. Πάντα όμως ήμουν δίπλα στη θάλασσα.

Σταμάτης Κακαβελάκης

Και η ηθοποιία πώς μπήκε στη ζωή σας;

Μεράκι. Την είχα την πετριά, που λένε, από μικρή ηλικία... Έτσι, πήγα στη Δραματική Σχολή «Διομήδης Φωτιάδης» και έκτοτε παίζω συνέχεια στο θέατρο. Όταν όμως έκανα οικογένεια και παιδιά, δημιούργησα και μια δική μου επιχείρηση, και έτσι τώρα τρέχω στα γυρίσματα και παράλληλα δουλεύω αρκετά και στην εταιρεία μου...

Ο Διακομάνώλης και ο Παντελής ξεκίνησαν να λένε το πόσο μοιάζει ο Μαθιός με τον Νικηφόρο και το κοπέλι έφτασε να κάνει τεστ DΝΑ!

Μπήκε σε περιπέτεια ο Νικηφόρος και όλα άρχισαν με αυτά που έμαθε ο Παντελής για την κρυφή σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό στα νιάτα τους, πριν από το γάμο της με τον Στεφανή.

Το πράγμα κορυφώθηκε όταν όλα αυτά τα σχολίαζαν φωναχτά ο Παντελής με τον Διάκομανώλη στο καφενείο και τα άκουσε ο Νικηφόρος και τρελάθηκε! Στο τέλος, βέβαια, κανείς δεν έμαθε ποιος είναι ο πατέρας και δεν ξέρουμε αν θα αποκαλυφθεί στο μέλλον.

Περνάει από τη σκέψη του Διάκομανώλη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;

Με τίποτα. Έτσι όπως είναι άγριος και λιγομίλητος ο Μαθιός, τον έχουν ικανό για πολλά -ακόμα και για τα χειρότερα- και όλοι τον φοβούνται στο χωριό γιατί έχει κάτι σκοτεινό, αλλά επειδή αγαπά πολύ την Βασιλική και τον Νικηφόρο και τους έχει σταθεί, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, εκείνος ξελάσπωνε τον Στεφανή σε όλες τις βρομοδουλειές του, γιατί ο συγχωρεμένος δεν ήταν και κάνας άγιος. Για αυτό και έχουμε συμπαθήσει όλοι τον Μαθιό. Είναι πιστός, αφοσιωμένος στη Βασιλική, αγαπά πραγματικά τον Νικηφόρο και κάνει τα πάντα για αυτόν. Είναι οικογενειάρχης, ενώ ο Στεφανής ήταν φιγουρατζής.

Έλεγε για τον Νικηφόρο «το αντράκι μου» και κοκορευόταν ενώ απατούσε τη γυναίκα του με την Άσπα και τις Ρωσίδες. Δανειζόταν από όλους, είχε γεμίσει φέσια την αγορά και την ίδια στιγμή αγόραζε ακριβά αυτοκίνητα. Έκανε οικογένεια για φιγούρα και φερόταν στη Βασιλική σαν δούλα, ενώ δεν νοιαζόταν ιδιαίτερα ούτε για το μέλλον του γιου του.

Η Βασιλική ήταν στη χειρότερη μοίρα. Ήταν ένα αντικείμενο και ο Νικηφόρος η βιτρίνα μιας καλής οικογένειας. Αντίθετα, πιστεύω ότι ο Μαθιός θα κάνει ευτυχισμένους και Βασιλική και τον Νικηφόρο. Βέβαια, είναι στη μέση ένα έγκλημα και, όπου υπάρχει έγκλημα, επέρχεται κάποια στιγμή η κάθαρση.