Μεγάλες ανακατατάξεις στην ενημερωτική ζώνη - Εκτός ANT1 οι Πρωινοί Τύποι

Τι γνωρίζουμε για το μέλλον των παρουσιαστών

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μεγάλες ανακατατάξεις στην ενημερωτική ζώνη - Εκτός ANT1 οι Πρωινοί Τύποι

Για το μέλλον της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» αλλά και για τις γενικότερες ανακατατάξεις που θα δούμε στην πρωινή ζώνη των καναλιών ενημερωθήκαμε σήμερα Πέμπτη 16/6 από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μεταξύ άλλων μάθαμε και για το που θα οδεύσουν οι δύο παρουσιαστές, αλλά και το ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πολλά νέα σχετικά με τις αλλαγές των καναλιών στην πρωινή ζώνη.

Νωρίτερα ανακοινώθηκαν και τα νέα σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό» των Λιάγκα και Σκορδά, αφού ήδη από το Πάσχα ήταν σε διαπραγματεύσεις για δυο χωριστές εκπομπές, μία ενημερωτική και μία ψυχαγωγική αμέσως μετά τον Παπαδάκη. Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκε και η τελική απόφαση.

Τι γνωρίζουμε για το μέλλον της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι»

Όπως μας ενημέρωσε στον αέρα συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα, ο Ant1 έκανε πρόταση στους Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη να μετακινηθούν το σαββατοκύριακο, αφού πλέον την πρωινή ζώνη θα την έχει η Φαίη Μαυραγάνη. Ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό από τους δύο συνεργάτες.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό ο Παναγιώτης Στάθης είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την τηλεόραση του «Open», ώστε να αναλάβει μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη την πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», αφού ο Άκης Παυλόπουλος αποχωρεί για το ΣΚΑΙ.

Επιπλέον ο Ρογκάκος αποχωρεί επίσης μάλλον προς το ΣΚΑΙ για ενημερωτική εκπομπή. Επομένως το αγαπημένο πρωινό δίδυμο σπάει και δε θα το δούμε παρέα στους δέκτες μας για την επόμενη σεζόν.

Μεταγραφή που φέρνει αναμπουμπούλα: Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1

Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της και έτσι τα κανάλια έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται έντονα είναι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Το πρωί της Τρίτης (14/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της μαγείρισσας και ξεκαθάρισε πως φαίνεται να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φέτος βρισκόταν κάτω από την στέγη του ΣΚΑΪ, αν και τους τελευταίους μήνες η
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε από την εκπομπή, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι στον ΑΝΤ1 στο πλευρό της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για την εκπομπή της) ενώ ακούγεται έντονα πως θα έχει και μία δική της εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Άλλωστε αυτή ήταν μία από τις προϋποθέσεις που έθεσε πριν συμφωνήσει.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, πριν λίγο καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ALPHA, για την εκπομπή Super Κατερίνα. Εκεί βέβαια η πρόταση ήταν αρκετά διαφορετική καθώς το κανάλι ήθελε την έμπειρη σεφ να εμφανίζεται μόλις 2-3 φορές την εβδομάδα αφού δεν ήθελε να λύσει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Λένη που έχει καλή χημεία με την παρουσιάστρια.