X-Factor: «Δεν ήξερα ότι ο κύριος Μουρατίδης έχει γίνει χρυσό κουφέτο για..» - "Κεντάει" με τις ατάκες του ο Ψινάκης

Όσα αποκαλύφθηκαν στο live

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Δεν ήξερα ότι ο κύριος Μουρατίδης έχει γίνει χρυσό κουφέτο για..» -

Ένα ακόμη εντυπωσιακό live παρακολουθούμε σήμερα Κυριακή 19/6 μέσα από την συχνότητα του Mega και το X-Factor, με έναν μοναδικό καλεσμένο, τον Νίκο Μουρατίδη σε ρόλο guest κριτή, έπειτα από κάλεσμα του Ηλία Ψινάκη.

Ο πρώην κριτής και συγγραφέας μάλιστα, εξομολογήθηκε στον Αντρέα Γεωργίου πως έχει ξεχωρίσει ορισμένους διαγωνιζόμενους, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιους λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήρθα για να κρίνω τον Ηλία Ψινάκη, αν θα μείνει ή αν θα φύγει».

Η επική ατάκα του Ηλία Ψινάκη

Ήρθα όμως να τσεκάρω και τα παιδιά που είδα και μου άρεσαν. Φέτος νομίζω ότι το X Factor έχει πολύ καλές φωνές!», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης επίσης ενώ αποκάλυψε πως φέτος συμπληρώνει επέτειο 40 χρόνια γνωριμίας με τον Ηλία Ψινάκη.

Από την άλλη ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε με αφορμή την προηγούμενη ατάκα του Μουρατίδη για την οικογενειακή ευτυχία του Μιχάλη Κουϊνέλη: «Έμεινα έκπληκτος, γιατί δεν ήξερα ότι ο κύριος Μουρατίδης έχει γίνει χρυσό κουφέτο με τον κύριο Stavento» και λύθηκαν στο γέλιο όλοι.

«Αν πρέπει να φύγω ή να πάρω τον…π@@ούλο!»

Ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γκεστ συμμετοχή του στο X-Factor και στις ατάκες για χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είπε στο προηγούμενο live, αλλά και τις ατάκες του γενικότερα προς διάφορες κατευθύνσεις!

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι, γιατί δεν είμαι σίγουρος. Εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι τεράστια παραγωγή, έχει καταπληκτικές φωνές, είναι κάτι που μου αρέσει. Αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το σόου. Οπότε το πρώτο που σκέφτηκα ότι μπορεί να το χαλάει είναι ο εαυτός μου. Τώρα αφού το κανόνισα μπορώ να το πω.

Αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή, τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και ήταν και σε τρία X-Factor. Θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει αν πρέπει να φύγω ή να πάρω τον… π@@ούλο! Ο π@@λος είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης, με την Ελένη Μενεγάκη να παθαίνει σοκ.