Σασμός: Μεγάλος θρήνος - Έπεσε οριστικά αυλαία για τον Μάκη

Η συγκινητική ανακοίνωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Μεγάλος θρήνος - Έπεσε οριστικά αυλαία για τον Μάκη

Ο ''Σασμός'' είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού αφού τα νούμερα τηλεθέασης, που κάνει κάθε βράδυ το σίριαλ κάνει το κανάλι να ''τρίβει'' τα μάτια του. Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και ραγδαίες με τους θανάτους να καθηλώνουν το κοινό.

Μετά την αποχώρηση ''φωτιά'' ηθοποιού με τραγικό τρόπο και ο Αργύρης Πανταζάρας με τη σειρά του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, η οποία υποδήλωνε το τέλος του ρόλου του. Μάλιστα, έγραψε μια πολύ συγκινητική λεζάντα, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία του αγκαλιά με τον πατέρα του στο σενάριο, τον ξακουστό Καραπάνο.

H ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα για το τέλος του από τον Σασμό

«Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή κ πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan).

Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια...τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Τους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Να μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Πανταζάρας - Σασμός

''Βόμβα'' spoiler για τη ζωή του Καραπάνου

Ο Σασμός αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν και αυτό φαίνεται τόσο από τα καλά νούμερα όσο και από τις αντιδράσεις του κοινού στα social media. Οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς και όσα ξέρουμε για τους κεντρικούς ρόλους διαρκώς ανατρέπονται.

Ο Καραπάνος είναι μια από τις φιγούρες, που έχουν απασχολήσει ειδικά την περίοδο αυτή, που έχει αποδράσει από τις φυλακές. Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος που υποδύεται τον ρόλο, μίλησε την Τετάρτη 1/6 στο ''Στούντιο 4'' για την προσωπική του ζωή και σχετικά με τη σειρά αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα συμβεί κάτι πολύ δραματικό στον ήρωα του μιας και παίζει πολύ ριψοκίνδυνα παιχνίδια.

«Στο ρόλο μου θα γίνει κάτι δραματικό και αυτό είναι το ωραίο στον ρόλο μου. Σε αυτή τη ζωή, ενός ισοβίτη, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το έγκλημα, υπάρχει κάτι το οποίο το βγάζει μία πλευρά η οποία είναι πολύ όμορφη. Είναι ένας άνθρωπος υπερευαίσθητος, σε σχέση με αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.