Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χωρίζουν ή παντρεύονται Δρόσω και Κωνσταντής - Η φωτογραφία που αποκάλυψε το τέλος τους

Την ίδια ώρα δραπετεύει ο Ακύλας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χωρίζουν ή παντρεύονται Δρόσω και Κωνσταντής - Η φωτογραφία που αποκάλυψε το τέλος τους
TV24 21.06.2022 14:55
Από Youweekly Team

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε βρίσκονται οι «Άγριες Μέλισσες» και οι ήρωες σιγά σιγά βρίσκουν το τέλος της. Άλλοι χωρίζουν, άλλοι παντρεύονται και άλλοι πεθαίνουν. Βιώσαμε ήδη έναν θάνατο που συγκλόνισε το Διαφάνι, αυτόν του Θανασάκη, όμως θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Πριν όμως γίνουν όλα αυτά ετοιμάζεται μια μεγάλη επανένωση που καθηλώσει το κοινό. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω όχι μόνο δεν χωρίζουν αλλά θα τους δούμε να παντρεύονται και ευτυχούν μαζί, και όλα αυτά πριν καν η Λενιώ γεννήσει το πρώτο της παιδί. Φαίνεται πως τελικά οι Σταμίρη βρίσκουν την ευτυχία τους.

Παντρεύεται ο Κωνσταντής και η Δρόσω

Σε αυτό θα βοηθήσουν με τον τρόπο τους ο Νικηφόρος και η Ασημίνα. Τα παιδιά των Σεβαστών και οι αδελφές Σταμίρη, είναι πια οικογένεια. Δεν θέλουν να αφήσουν τον έρωτα των αδελφών τους, να καταστραφεί, από τα ολέθρια λάθη του Δούκα και της Μυρσίνης. Και έτσι έχουμε χαρές. Τις πρόδωσαν και κάποιες φωτογραφίες των συντελεστών που είναι καλοντυμένοι και χαρούμενοι, όπως η Ελένη Καρακάση και η Αιμιλία Καβάλη.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη χαρά στο χωριό, πριν βιώσουμε την χαρά της γέννησης του παιδιού της Ελένης. Παράλληλα όμως με το τρικούβερτο γλέντι, υπάρχει ο μεγάλος εφιάλτης του Ακύλα, που βρίσκει τρόπο να αποδράσει από τη φυλακή και απειλεί με όλεθρο. Στο Διαφάνι θα σημάνει συναγερμός. Ο Μεγαρίτης ωστόσο θα αρχίσει από τα του οίκου του, πριν στραφεί στις αδελφές Σταμίρη. Θέλει να τιμωρήσει την Ζωή μετά και την αποκάλυψη πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του. Αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Θα έχουμε ωστόσο απώλειες. Και όχι μόνο από τους κακούς της ιστορίας μας.

Άγριες Μέλισσες

Θα βρεθεί νεκρός ο Μελέτης - Σούπερ αποκλειστικό!

Τραγικό θα είναι το φινάλε του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος θα τιμωρηθεί με θανατική ποινή για όλα του τα εγκλήματα και θα οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα!

Ο Μελέτης ήταν ο ρόλος που όλοι λάτρεψαν να μισούν! Ακόμα και τις ελάχιστες καλές του στιγμές, κανείς δεν μπόρεσε να δει το θετικό πάνω του. Κι όμως, στο τέλος στης σειράς ο Μελέτης θα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η ώρα της δικαίωσης έχει φτάσει και οι ένοχοι θα συλληφθούν

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος της Μυρσίνης - Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Share