Κάνε Ότι Κοιμάσαι: Ανατριχιάζει το πρώτο trailer της σειράς της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο

Συγκλονιστικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνε Ότι Κοιμάσαι: Ανατριχιάζει το πρώτο trailer της σειράς της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς "Κάνε Ότι Κοιμάσαι" που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με πρωταγωνιστές κορυφαίους αλλά και νέους ηθοποιούς.

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά που θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πλειάδα ηθοποιών σε ρόλους-έκπληξη. Το αστυνομικό σίριαλ με στοιχεία νουάρ βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» και έχει τη σκηνοθετική καθοδήγηση των Πανταζούδη και Κυράνη.

Όλα ξεκινούν όταν ένας καθηγητής επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του. Στην προσπάθειά του να μάθει τι έχει συμβεί θα αρχίσει να ξεμπλέκει ένα κουβάρι ανατροπών γεμάτο μυστήριο και πολλά μυστικά.

“Το σενάριο έχει τρομερό ενδιαφέρον και σασπένς. Ο ρόλος μου είναι πολύ ωραίος” δηλώνει η Μελίνα Ασλάνογλου, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος θα υποδυθεί τον πατέρα ενός παιδιού, έναν άνθρωπο της νύχτας.

Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο βασικό καστ της σειράς θα δούμε νέους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους μαθητές του σχολείου. Να σημειωθεί πως στην ΕΡΤ θα δούμε και ένα πρόγραμμα που κάποτε έπαιζε στο MEGA.

Αυτό είναι το πρώτο trailer της σειράς Κάνε Ότι Κοιμάσαι

Πόσα εκατομμύρια κοστίζει η νέα σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, λίγους μήνες μετά το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (δείτε εδώ γιατί σταμάτησε η εκπομπή), είναι έτοιμος να κάνει την μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση, μέσα από τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» η οποία θα προβληθεί στη συχνότητα της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο comeback και έτσι μιλάμε για μία πολύ ακριβή παραγωγή. Όπως αποκαλύπτει η Ντέπυ Γκολεμά, το «Κάνε ότι κοιμάσαι», έχει εγκεκριμένη συνολική δαπάνη για την παραγωγή της 5.448.456,47 ευρώ.

Σπύρος Παπαδόπουλος πόσο κοστίζει η νέα του σειρά