Άγριες Μέλισσες: «Μη φοβάσαι Ελένη, όλα θα πάνε καλά!» - Έφτασε η ώρα για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Μετράμε αντίστροφα για τις 21:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Μη φοβάσαι Ελένη, όλα θα πάνε καλά!» - Έφτασε η ώρα για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από την στιγμή που περιμέναμε καιρό τώρα, την μεγάλη λύτρωση και το φινάλε της σειράς που μας κράτησε συντροφιά για 3 ολόκληρα χρόνια, αυτό των Άγριων Μελισσών. Η ώρα έφτασε και οι ήρωες έχουν κληθεί να δώσουν την τελική μάχη τους ενάντια στο κακό, με αρκετές απώλειες ωστόσο...

Η κρίσιμη ώρα έχει φτάσει καθώς ο Δούκας μη έχοντας άλλη επιλογή ξεγεννά την Ελένη την ώρα που πάνω από το κεφάλι τους καραδοκεί ο Ακύλας, ο οποίος μη έχοντας τίποτα να χάσει, διψά για αίμα και εκδίκηση! Λίγο πριν φύγει ωστόσο για να σκορπίσει το θάνατο στο Διαφάνι, ακούει το κλάμα του μωρού της Ελένης...η συνέχεια απόψε στις 21:00 στις οθόνες σας!

Μην χάσετε το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.

«Το τέλος της ανήκει» - Το Twitter "χειροκρότησε" την Κατερίνα Διδασκάλου για την ερμηνεία της

H Μυρσίνη ίσως τελικά να είναι ένας από τους πιο τραγικούς ρόλους της σειράς μιας και μετά από τόσο πόνο που έχει προκαλέσει και τόσες καταστροφές, αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια. Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Διδασκάλου κατάφερε να συγκινήσει τον κόσμο που παρακολουθούσε από το σπίτι του, καθώς έμαθε τα θλιβερά μαντάτα για τον γιο της.

Πηγαίνοντας στο σπίτι της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως, η Μυρσίνη ενημερώθηκε για την απόπειρα βιασμού του Στέργιου στην Δρόσω και η στιγμή που συνειδητοποίησε πως ο γιος για τον οποίο τόσο καιρό μαχόταν και προσπαθούσε να βλάψει τις αδερφές Σταμίρη, δεν ήταν παρά ένας βιαστής, καθήλωσε τους πάντες. Φυσικά, τα σχόλια στο Τwitter την αποθέωσαν για την ερμηνεία της, για άλλη μία φορά.

Κατερίνα Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου - Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Twitter