Άγριες Μέλισσες: Το δημόσιο ευχαριστώ του Γκοτσόπουλου στην Κίτσου με αφορμή το μεγάλο φινάλε

Όπως δήλωσε δεν αποχαιρετά...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το δημόσιο ευχαριστώ του Γκοτσόπουλου στην Κίτσου με αφορμή το μεγάλο φινάλε

Έφτασε η ώρα που περιμέναμε πως και πως εδώ και πάρα πολύ καιρό, και δεν αναφερόμαστε στο μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, αλλά στο παιδί του Λάμπρου και της Ελένης, που ήρθε στον κόσμο, και με τον πιο απρόσμενο τρόπο, μιας και αντί για την Ρίζω η τη Σοφούλα, την Ελένη ξεγέννησε ο Δούκας σε μία σκηνή που λύγισε και τους πιο δυνατούς.

Ωστόσο μιλώντας για αποχαιρετισμούς, με αφορμή το σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης 7/7 πολλοί είναι οι ηθοποιοί που αποχαιρέτησαν την σειρά, όχι όμως ο πρωταγωνιστής Λάμπρος, ο οποίος μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση από το σημερινό επεισόδιο, αγκαλιά με την Ελένη και το παιδί τους, αποφάσισε να ευχαριστήσει την τηλεοπτική παρτενέρ του!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Πιο χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Ενόψει του αποψινού τελευταίου επεισοδίου θα αφήσω αυτό χωρίς σχόλια.. @marika.kitsou.official ευχαριστώ για αυτά τα τρία χρόνια... για την υπόσταση που έδωσες στη Λενιώ μου ! Υ.γ Δεν είναι αποχαιρετιστήρια ανάρτηση μπορεί να μην υπάρξει και πότε!

 Το δημόσιο ευχαριστώ του Γκοτσόπουλου στην Κίτσου με αφορμή το μεγάλο φινάλε

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από την στιγμή που περιμέναμε καιρό τώρα, την μεγάλη λύτρωση και το φινάλε της σειράς που μας κράτησε συντροφιά για 3 ολόκληρα χρόνια, αυτό των Άγριων Μελισσών. Η ώρα έφτασε και οι ήρωες έχουν κληθεί να δώσουν την τελική μάχη τους ενάντια στο κακό, με αρκετές απώλειες ωστόσο...

Η κρίσιμη ώρα έχει φτάσει καθώς ο Δούκας μη έχοντας άλλη επιλογή ξεγεννά την Ελένη την ώρα που πάνω από το κεφάλι τους καραδοκεί ο Ακύλας, ο οποίος μη έχοντας τίποτα να χάσει, διψά για αίμα και εκδίκηση! Λίγο πριν φύγει ωστόσο για να σκορπίσει το θάνατο στο Διαφάνι, ακούει το κλάμα του μωρού της Ελένης...η συνέχεια απόψε στις 21:00 στις οθόνες σας!

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.