Ψέματα: Όλη η αλήθεια επιτέλους στο φως! Μην χάσετε απόψε τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς

Απόψε στις 22:00 στον Alpha

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ψέματα: Όλη η αλήθεια επιτέλους στο φως! Μην χάσετε απόψε τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς

Η σειρά που έφερε τα πάνω κάτω στην συχνότητα του Alpha, μιας και πραγματεύεται κοινωνικά θέματα (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει η πρωταγωνίστρια για τη σειρά) που θα μπορούσε κανείς να τα χαρακτηρίσει ως "γροθιά στο στομάχι", τα Ψέματα, απόψε Παρασκευή 8/7 ρίχνουν αυλαία με ένα συγκλονιστικό φινάλε!

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, οι ήρωες χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν ανακαλύπτουν πως ότι ήξεραν μέχρι τώρα δεν ισχύει, και έρχεται η ώρα να αποκαλυφθεί η μεγάλη αλήθεια που θα καθηλώσει τους πάντες αλλά μαζί της θα φέρει και λύτρωση...

Μην χάσετε απόψε το φινάλε στα Ψέματα

Επεισόδιο 11 - Καθώς ο Αντρέας, λίγο πριν πεθάνει, διαπιστώνει πως ξεμένει από επιλογές, καταστρώνει ένα σχέδιο για τη διάσωσή του. Για την υλοποίησή του όμως χρειάζεται τη βοήθεια ανθρώπων από το παρελθόν του. Στο παρόν, η Έλενα, με τη βοήθεια της Κάτιας και του Δήμου, ανακαλύπτει νέα στοιχεία που οδηγούν σε νέους υπόπτους για τον φόνο του Αντρέα.

Επεισόδιο 12 - Η Έλενα, στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την ελευθερία της, συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν το φανταζόταν ποτέ. Η σοκαριστική αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Αντρέας έρχεται επιτέλους στο φως.

Επιδότηση σοκ στη σειρά από το νόμο Κρέτσου: 8ψήφιο το ποσό της επιχορήγησης

Μια σειρά που ενώ δεν είχε προμοταριστεί πολύ κατάφερε στην πρεμιέρα της να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε). Ο ALPHA φέτος έχει στοιχηματίσει πολύ στην μυθοπλασία κι αυτό φαίνεται πως του πάει αφού τα Ψέματα έχουν συζητηθεί αρκετά από τα πρώτα μόνο επεισόδια.

Παρά το γεγονός πως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από τηλεοπτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ το τέλος της σειράς (δείτε το εδώ), ο ALPHA πρέπει να ολοκληρώσει το.. έργο του και να προβάλει τα επεισόδια μέχρι τέλους στους δέκτες μας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε πήρε κι επιδότηση!

Η σειρά «Ψέματα», της εταιρείας Filmiki Productions, με κύκλο 12 επεισοδίων που μεταδίδεται από τον Alpha θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΚΟΜΕ. Το ύψος των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 968.192 ευρώ και το ποσό της επιχορήγησης στα 387.276,80 ευρώ. Not bad...