Χ-factor 8/7 highlights - ημιτελικός: Οι πέντε παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χ-factor 8/7 highlights - ημιτελικός: Οι πέντε παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Το βράδυ της Παρασκευής 8/7 το κοινό παρακολούθησε τον μεγάλο ημιτελικό του X-factor, μιας και ο τελικός για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη, που θα πάρει τα 150.000 ευρώ, είναι πάρα πολύ κοντά. Οι συγκινήσεις και οι ερμηνείες ήταν πολλές και ξεχωριστές αντίστοιχα, αλλά 5 ήταν τα παιδιά, που πέρασαν στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού.

Τα highlights για τον ημιτελικό του X-factor στο επεισόδιο της Παρασκευής 8/7

Ο Ανδρέας Γεωργίου αισθάνεται Σάκης Ρουβάς στην τοποθεσία Eurovision

Το Live του X-Factor ξεκίνησε και πρόκειται να είναι μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, καθώς είναι ο ημιτελικός. Οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλη αγωνία για να δουν ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση και θα διεκδικήσει το τεράστιο έπαθλο. Για να ελαφρύνει, όμως το κλίμα, ο Ανδρέας Γεωργίου, που σόκαρε το twitter τις προάλλες, μπήκε στο πλατό και τους "τρέλανε" όλους με την κίνησή του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε μία εντυπωσιακή κατακόρυφο και η αλήθεια είναι πως θύμισε κάτι από τις ένδοξες εποχές του Σάκη Ρουβά στην Eurovision όταν χόρευε το Shake it. Μάλλον, τον ενδιαφέρει πολύ η ενασχόληση με κάτι παρόμοιο.

Το σχόλιο της Μαρίζας Ρίζου στην Εβελίνα

Η Εβελίνα Ρίζου στην βραδιά του ημιτελικού του X-factor 8/7 έκανε τα δικά της σχόλια στα παιδία της, που τραγούδησαν με πολύ πάθος, όμως από ότι φαίνεται η επιλογή της Εβελίνας θεώρησε, πως ήταν άστοχη.

«Προσπαθώ τόση ώρα να δομήσω τη σκέψη μου για να επικοινωνήσω αυτό που σκέφτομαι με τον κατάλληλο τρόπο. Όταν πρωτοξεκινήσαμε, έκανα μια συνάντηση με όλα τα παιδάκια μου σε ένα μαγαζί και τους είπα πως δεν θα ήθελα με τίποτα να τους πάω σε κάτι το οποίο δεν είναι.

Ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι παραβιαστική. Θα τους πω τι σκέφτομαι για εκείνους και, αν συμφωνούν, να συμπορευτούμε. Με αυτή τη λογική τους είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν μπορείς να τα κάνεις όλα! Και επίσης σε ένα πλαίσιο τηλεοπτικού παιχνιδιού, όταν είσαι στα live και έχεις βάλει τη σφραγίδα σου, μπορείς να πετάξεις και ένα άκυρο κομμάτι χωρίς να γίνει τίποτα.

Αλλά σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα δίνεις ένα πολύ συγκεκριμένο σήμα σε μαγαζάτορες, τραγουδοποιούς, συνθέτες, στιχουργούς. Δεν μπορείς να τραγουδάς και σε μουσική σκηνή και στην πίστα».

«Με εκπλήσσει η σημερινή σου επιλογή και πραγματικά γίνεται παρεμβολή στο σήμα! Είναι σαν να μην κάναμε ποτέ τις συζητήσεις που κάναμε! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε μες στο κεφάλι σου… Δηλαδή ήθελες να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση για να σε ακούσουν να λες αυτό το κομμάτι;

Που επιθυμείς να τραγουδάς; Σε μουσική σκηνή ή να ανοίγεις κάποιο όνομα στα μπουζούκια; Νόμιζα πως απλά βλέπαμε το πράγμα και σήμερα ακούω κάτι το οποίο… είναι μπερδευτικό» συμπλήρωσε, επίσης, η τραγουδίστρια και κριτής του X Factor προς την Εβελίνα Κατσιάκου. «Εβελίνα, μπερδεύεις το σήμα σου και το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές αυτό. Είναι σαν να μην έδωσες καμία σημασία σε αυτό που σου είπα».

Η Έλενα Παναγιωτίδου κατέπληξε στον ημιτελικό

Η Έλενα Παναγιωτίδου είναι ένα από τα ονόματα, που δικαίως έχουν φτάσει στον ημιτελικό του X-factor και φυσικά η ερμηνεία της το βράδυ της Παρασκευής 8/7 ήταν εξαιρετική με τον Μουρατίδη, να της κάνει μοναδικά σχόλια.

«Είσαι μια καλλιτέχνιδα πια έτοιμη η οποία διαγράφει μια πολύ σταθερή πορεία. Έχεις δώσει το στίγμα σου και ανυπομονούμε για όλα όσα θα μας δώσεις μετά το X Factor» τόνισε, μέσα σε όλα, αρχικά ο Μιχάλης Κουινέλης για να προσθέσει με ενθουσιασμό ο Χρήστος Μάστορας πως «το έχεις τερματήσει φωνητικά! Δεν υπάρχεις! Η φωνή σου είναι από άλλο πλανήτη, ολόσωστη! Τεράστιο ταλέντο».

«Κυκλοφορούν έξω πάρα πολλές μέτριες έως άθλιες τραγουδίστριες, που περιφέρονται και κάνουν τις καμπόσες με κάτι φωνούλες τόσες. Είσαι 23 χρονών, είσαι θεά και έτσι και κάνεις προσεκτικές κινήσεις ακόμα και σε αυτό το είδος της πίστας θα τις λιώσεις όλες γιατί δεν υπάρχουν. Θυμάσαι τι σου είχα πει στο προηγούμενο live; Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θα κάνεις τα 150 χιλιάρικα» σημείωσε, με τη σειρά του, ο Νίκος Μουρατίδης.

Οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό του X-factor

O μεγάλος τελικός του X-factor είναι πολύ κοντά μιας και το βράδυ της Παρασκευής 8/7 είδαμε την προσπάθεια των παικτών, να ξεχωρίσουν αλλά τελικά 5 θα είναι εκείνοι, που θα τραγουδήσουν την Κυριακή 10/7: Χρήστος Αδαμόπουλος και Άγγελος Αρχανιωτάκης , Έλενα Παναγιωτίδου, Κατερίνα Λαζαρίδου , Γίναμε.