Κόκκινο Ποτάμι: Είναι επίσημο - Επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας

Το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι: Είναι επίσημο - Επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας

Το Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη, επιστρέφει στο κανάλι του OPEN για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης. Η πολυσυζητημένη συνέχεια της ιστορίας έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές τους.

Τη νύχτα του Σαββάτου 10/7, μάλιστα, μέσα από τη συχνότητα του OPEN προβλήθηκε για πρώτη φορά το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς, ενώ αρχικά το τρέιλερ αναδείχθηκε μέσα από τον λογαριασμό του σίριαλ στο Instagram.

Το συγκλονιστικό τρέιλερ του 2ου κύκλου για το Κόκκινο Ποτάμι

«Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια», έγραφε η λεζάντα κάτω από το βίντεο.

Κόκκινο Ποτάμι

«Η απώλεια του Μίλτου δεν...»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «Κόκκινου Ποταμιού» (δείτε τι συμβαίνει με τον πρώτο κύκλο) ενώ οι ηθοποιοί ξεκινούν να στήνονται υπό τη σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη. Στα backstage πήγε η κάμερα του «Open Weekend» και πέτυχε τον σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές, όπου έδωσαν αποκλειστικές συνεντεύξεις.

«Η ιστορία μας αρχίζει το 1919 και τελειώνει το 1922. Η καταστροφή της Σμύρνης καταγράφεται στην καινούργια σειρά. Η απώλεια του Μίλτου δεν ξεπερνιέται. Η Ιφιγένεια δεν μπορεί να το δεχτεί. Θα δούμε αν θα τελεσφορήσει ένας νέος έρωτας.

Συμμετέχουν γύρω στους 220 ηθοποιοί, πάνω από 1500 βοηθητικοί» είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η Αναστασία Παντούση, η Ιφιγένεια της σειράς, είπε: «Ξεκινάμε ένα καινούργιο ταξίδι που είναι πια μυθοπλασία. Η Ιφιγένεια ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο. Τώρα θα της δώσουμε την ευκαιρία να δούμε τι θα γινόταν αν».