Άπιστος: Ο Βολκάν "σπάει στο ξύλο" την Ασιγιά μπροστά στα αθώα μάτια του γιου τους

Συνταρακτικές οι σημερινές 27/5 εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος: Ο Βολκάν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Ο Άπιστος. Μετά την ανακάλυψη της απιστίας, το πρώην πλέον ζευγάρι έχει φτάσει στα άκρα την κόντρα του. Ένα γεγονός μάλιστα, θα φέρει ένα πολύ ακραίο περιστατικό, καθώς ο Βολκάν θα χτυπήσει άσχημα την Ασιγιά και θα τους δει ο γιος τους.

Βέβαια, δεν θα μείνει η κατάσταση μέχρι εκεί. Δυο χρόνια μετά ο Βολκάν θα επιστρέψει στη ζωή τους και θα απειλήσει την πρώην σύζυγό του.

Οι 25/7 εξελίξεις της σειράς Άπιστος

Ο Βολκάν λέει ψέματα στην Ασιγιά πως είπε στον γιο τους ότι έχει και εκείνη ψυχικά προβλήματα όπως μητέρα της και η Ασιγιά φεύγει να πάει να πάρει τον γιο της από το σχολείο και να φύγουν. Ο Βολκάν την ακολουθεί.

Προσπαθεί να τους εντοπίσει, αλλά μάταια. Καλεί στην αστυνομία: «Θέλω να καταγγείλω την πρώην γυναίκα μου για την απαγωγή του γιου μας», λέει. Η Ασιγιά λέει την αλήθεια για το διαζύγιο στον Αλί και εκείνος ξεσπάει εναντίον της και της λέει πως δεν θέλει να χάσει τον πατέρα του. Εκείνη καταρρέει.

Μετά από μερικές ώρες, ο Βολκάν πάει στο παλιό του σπίτι και βρίσκει την Ασιγιά, η οποία τον αφήνει να καταλάβει πως σκότωσε τον γιο τους επειδή διάλεξε εκείνον. Ο Βολκάν θυμώνει και προσπαθεί να την πνίξει, ενώ τη χτυπάει πάνω σ’ ένα έπιπλο.

Εκείνος από πάνω της φωνάζει καὶ ο Αλί εμφανίζεται και βλέπει τη μητέρα του μέσα στα αίματα. «Δεν είναι αυτό που νομίζεις, για μου», φωνάζει ο Βολκάν και ο Αλί του λέει: «Δεν είσαι πατέρας μου» και πάει κοντά στη μητέρα του. Ο Βολκάν συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ η Μπαχάρ με τον Μερτ και την Ντεριά παίρνουν το μέρος της Ασιγιά.

«Πάλι θα πέσω στα τούρκικα» - Το Twitter αποθέωσε τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 η σειρά του ΣΚΑΪ, που αντικατέστησε και το Survivor 5 για το καλοκαίρι, Άπιστος, έκανε πρεμιέρα και το κοινό ήδη άρχισε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πλοκή που ξετυλίγεται μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεών μας. Την Τρίτη 12/7 έρχεται με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο, τις πληροφορίες του οποίου θα βρείτε εδώ, ωστόσο αυτό που είναι άξιο σχολιασμού, είναι όλα όσα γράφτηκαν στο twitter από τον κόσμο.

Το μυστήριο έχει δημιουργήσει μεγάλη περιέργεια, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ταυτίστηκαν με το γεγονός πως πρόκειται πραγματικά για μία πολύ δύσκολη κατάσταση στις σχέσεις των ανθρώπων, όταν μαθαίνουν πως ο σύντροφός τους τους έχει απατήσει. Πέρα, όμως, από τα λόγια των τηλεθεατών για τους πρωταγωνιστές, δεν έλειψαν και τα σχόλια αποθέωσης γενικότερα. Μάλιστα, κάποιοι φαίνεται πως έχουν μεγάλη αγάπη στις τούρκικες σειρές και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Εσείς ακόμα να την παρακολουθήσετε;

Άπιστος

Άπιστος - Twitter

Άπιστος - σχόλια

Τα σχόλια στο twitter για τη σειρά Άπιστος