Elif: Ο Μαχίρ και η Ασλί επισκέπτονται την μικρή στην φυλακή αλλά δεν θα μπορέσουν να την δουν

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Tρίτης 26/7;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Elif: Ο Μαχίρ και η Ασλί επισκέπτονται την μικρή στην φυλακή αλλά δεν θα μπορέσουν να την δουν

Οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά Elif αναμένεται να είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 26/7. Αφού είδαμε την Μελέκ να είναι μόνη της σε ένα σκοτεινό κελί, ο Μαχίρ και η Ασλί θέλουν να επισκεφθούν την μικρή στην φυλακή αλλά δεν θα μπορέσουν να την δουν...

Οι εξελίξεις της Elif για το επεισόδιο της Τρίτης 26/7

Η Μελέκ είναι ακόμα στην απομόνωση. Την ημέρα του επισκεπτηρίου, ο Μαχίρ και η Ασλί πηγαίνουν στη φυλακή αλλά δεν μπορούν να τη δουν γιατί είναι τιμωρημένη. Φεύγουν από τη φυλακή ταραγμένοι. Η Κιγιμέτ είναι πάλι πολύ ευχαριστημένη από την κατάσταση. Η Γκαρίς χαίρεται που θα δει τον αγαπημένο της αλλά η Φιντάν έχει ένα κακό σχέδιο για αυτή.

Η Ζουλιντέ αισθάνεται άσχημα λόγω της συμπεριφοράς του Εμιρχάν. Ο Σαφάκ προσπαθεί να του μιλήσει αλλά ο Εμιρχάν δεν τον ακούει και συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Τουφάν. Εκμεταλλευόμενος αυτή την κατάσταση, ο Τουφάν μιλάει άσχημα για τον Σαφάκ και ο Εμιρχάν τον πιστεύει. Ο Κερέμ επιτρέπει στην Ασλί να πάει να δει τη Μελέκ.

Elif φινάλε σειράς

Όταν όμως βλέπει ότι ο Μαχίρ δεν βρίσκεται ταυτόχρονα στην εταιρία, γίνεται καχύποπτος. Αλλά είναι πια, πιο ήρεμος για την υπόθεση της Μελέκ. Η Γκάρις ξέρει ότι η Μελέκ βρίσκεται στο κελί της απομόνωσης εξαιτίας της Φιντάν και της επιτίθεται γι' αυτό. Εκείνη όμως το αρνείται...

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Ελίφ

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS