Τα πάνω κάτω στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Η κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μόνο που στο καστ θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές αφού κάποιοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν, ενώ θα έρθουν και καινούργιοι.

Από την καθημερινή παραγωγή αποχωρούν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καθώς ολοκληρώνεται η ιστορία με τους Ιταλούς, ο Τάσος Χαλκιάς που επιστρατεύτηκε στα μέσα της περασμένης χρονιάς και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ηθοποιούς που θα ενταχθούν στη σειρά, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή της Πηνελόπης Πλάκα και του Θοδωρή Φραντζέσκου.

Τα πρόσωπα που μπαίνουν στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Όσον αφορά στις αφίξεις, πέρα από τον Γιώργο Σουξέ, ο οποίος «μετακομίζει» από τις Άγριες Μέλισσες στον Πλάτανο, στο αγαπημένο χωριό θα κάνουν την εμφάνισή τους τρεις ακόμη ηθοποιοί.

Αρχικά, στη σειρά θα μπει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σωτήρη Μπομπότη, έναν τίμιο εφοριακό, οξύθυμο, εύθικτο, πεισματάρη, καλόκαρδο, αλλά και κομματάκι μίζερο.

Παύλος Ευαγγελόπουλος Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Στη σειρά μπαίνει και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, τον οποίο απολαύσαμε την περασμένη σεζόν στον Ήλιο, καθώς και ο Παύλος Πιέρρος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ για τον νέο ρόλο του

«Έφυγα από ένα χωριό, το Διαφάνι και ήρθα στον Πλάτανο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Σουξές. Ρόλος-έκπληξη θα είναι αυτός του Παύλου Ευαγγελόπουλου που δήλωσε ευτυχής που συμμετέχει στη σειρά. Θα υποδύεται τον Σωτήρη και το ντύσιμό του έδωσε και το στίγμα του ρόλου του!

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ιταλία όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Στάμος που ανυπομονεί να δει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, και η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φραντζέσκος έδωσαν και spoiler αφού προανήγγειλαν εγκυμοσύνη της Κατερίνας.