Elif: O Mαχίρ ετοιμάζει σχέδιο εξόντωσης του πραγματικού εγκληματία

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 27/7

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Elif: O Mαχίρ ετοιμάζει σχέδιο εξόντωσης του πραγματικού εγκληματία

Οι εξελίξεις για την Elif αναμένεται να είναι άλλη μια φορά συγκλονιστικές, αφού ο Μάχιρ έχε πάρει πατριωτικά την υπόθεση της Μελέκ και δεν το βάζει κάτω, παρ' όλο που δεν κατάφερε να δει την μικρή στη φυλακή...

Οι εξελίξεις για την Elif για το επεισόδιο της Τετάρτης 27/7 (1106)

Η δικηγόρος Φικρέτ συνεχίζει να εργάζεται για την υπόθεση της Μελέκ και πλησιάζει βήμα-βήμα στον πραγματικό εγκληματία. Η Κιγιμέτ είναι προκλητική απέναντι στο Μαχίρ :«Άραγε για ποιο λόγο είναι τόσο εκνευρισμένος ο γιος μου; Μήπως έμαθες κάτι δυσάρεστο για εκείνη την πατσαβούρα τη Μελέκ που αγαπάς τόσο πολύ; Μήπως η αγαπημένη σου Μελέκ βρίσκεται σε κελί απομόνωσης;»

Ωστόσο, ο Μαχίρ κάνει τα δικά του σχέδια. Ο Εμιρχάν είναι πια εκτός ελέγχου. Τσακώνεται με όλους και δημιουργεί προβλήματα στο σχολείο κάθε μέρα. Τελικά ο διευθυντής του λέει ότι θέλει να μιλήσει με τον πατέρα του:«Όποτε διαφωνείς με τους φίλους σου θα τους πλακώνεις στο ξύλο; Με ακούς ή ταξιδεύεις αλλού; Δεν ήσουν έτσι παλιά, Εμιρχάν. Τελευταία προκαλείς συνέχεια προβλήματα. Έχεις γίνει πολύ ατίθασος. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω στον πατέρα σου. Πες του ότι τον περιμένω σήμερα το απόγευμα.»…Ελίφ επόμενα επεισόδια

Εν τω μεταξύ, η Λεμάν κατηγορεί τον εαυτό της για το τι έχει γίνει ο Εμιρχάν, αφού ήταν αυτή που βοήθησε τον Τουφάν να βρίσκεται κοντά τους:«Δικό μου είναι το φταίξιμο. Αν δεν είχα φέρει τον Τουφάν δεν θα συνέβαινε τίποτα απ’ αυτά.» Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ δεν το γνωρίζουν ακόμα. Όλοι τους ανησυχούν για τον Εμιρχάν και προσπαθούν να βρουν μια διέξοδο για να τον προστατέψουν από τον Τουφάν.

Η Γκαρίς έχει πρόβλημα με τον αρραβωνιαστικό της. Δεν έρχεται να τη δει στο επισκεπτήριο:«Δεν έχει έρθει ακόμα το αγόρι μου. Αφού δεν εμφανίστηκε ως τώρα, μάλλον δεν πρόκειται να έρθει.» Επιπλέον, ανακαλύπτει ότι έχει ακυρώσει τον αριθμό τηλεφώνου του. Ανησυχεί πολύ για εκείνον. Η Φιντάν και η Νεσρίν δεν χάνουν την ευκαιρία να την ενοχλήσουν:«Τι έγινε, κοπελιά; Μήπως τσακωθήκατε και σε χώρισε ο αγαπημένος σου; Μήπως χαλάσατε τον αρραβώνα; Είσαι και πάλι ελεύθερη;»

Elif φινάλε σειράς

Πως είναι σήμερα η Isabella η πρωταγωνίστρια της Elif

Μπορεί η σειρά Elif να έχει ολοκληρωθεί στην Τουρκία, ωστόσο, στην Ελλάδα προβάλλεται ο 5ος κύκλος με μεγάλη επιτυχία. Και τι κι αν σε τηλεθέαση σημειώνει σταθερά νούμερα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικό κοινό. Για αυτό μάλιστα και όταν σταμάτησε να προβάλλεται από την τηλεόραση, πριν μερικές εβδομάδες, το STAR την έβγαλε ξανά στον αέρα σε άλλη όμως ζώνη προβολής.

Η πρωταγωνίστρια είναι αυτή που έχει τραβήξει το περισσότερο ενδιαφέρον. Η μικρή Ελίφ από το πρώτο κιόλας επεισόδια περνάει πολλές δυσκολίες, όμως δύναμη της είναι η μητέρα της. Ακόμη και τώρα στον 5ο κύκλο ζει πολύ δύσκολες στιγμές, όμως η αγάπη της και η αισιοδοξία της την βοηθούν να κοιτάει με τρυφερό βλέμμα τη ζωή.

Στην πραγματική της ζωή, η Isabella Damla Güven δεν θυμίζει πλέον το γλυκό κοριτσάκι που βλέπουμε στις οθόνες μας. Έχει μεγαλώσει πολύ και σήμερα είναι 13 ετών.

Όπως μπορεί να δει κανείς από το Instagram η Isabella Damla Güven μεγαλώνοντας θυμίζει μοντέλο με τα κατανόξαθνα μαλλιά της και το υπέροχο χαμόγελο.

Elif instagram

Elif πως είναι σήμερα

TAGS