Elif: Η Ελίφ συγκεντρώνει στοιχεία για την αποφυλάκιση της Μελέκ

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 28/7;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ συγκεντρώνει στοιχεία για την αποφυλάκιση της Μελέκ

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στην Elif, την Πέμπτη 28/7 μιας και είδαμε τον ο Mαχίρ να ετοιμάζει σχέδιο εξόντωσης του πραγματικού εγκληματία, ενώ η Φικρέτ ετοιμάζεται να λάβει οπτικό υλικό για να βοηθήσει τη Μελέκ από έναν άγνωστο. Η δικηγόρος δεν καταλαβαίνει ότι ο Μαχίρ της έστειλε το βίντεο και...

Οι εξελίξεις της Εlif στο επεισόδιο της Πέμπτης 28/7 (1107)

Η Λεμάν θα έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τον Εμιρχάν μακριά από τον Τουφάν:«Ξέρεις τι σκέφτομαι; Αφού δεν παίρνει από λόγια ο Τουφάν… θα πρέπει να απαγορεύσουμε στον Εμιρχάν να πηγαίνει στο μαγαζί. Δεν πρέπει να πηγαίνει σ’ αυτό το μαγαζί.. Εμείς, τουλάχιστον, θα κρατήσουμε το παιδί μακριά απ’ το μαγαζί του. Εγώ είμαι πάντα στο σπίτι. Στο εξής θα είμαι πιο προσεκτική».

Ο διευθυντής του σχολείο θέλει να δει τον πατέρα του Εμιρχάν επειδή προέκυψε ένα πρόβλημα. Ο Εμιρχάν τηλεφωνεί στον Τουφάν επειδή είναι ο φυσικός του πατέρας:«Ο διευθυντής σου έμαθε τα νέα και πάει να μπλέξει σε ξένες υποθέσεις. Τέλος πάντων, θα πάω στο σχολείο και θα υπερασπιστώ τον γιο μου.».

Στη φυλακή η Γκαρίς στεναχωριέται που δεν μιλά με τον αρραβωνιαστικό της στο τηλέφωνο. Η Φιντάν δείχνει στη Γκαρίς μια φωτογραφία του αρραβωνιαστικού της με μια άλλη γυναίκα. Η Γκαρίς είναι σοκαρισμένη.

Ελίφ

Η Φικρέτ λαμβάνει οπτικό υλικό για να βοηθήσει τη Μελέκ από έναν άγνωστο. Η δικηγόρος δεν καταλαβαίνει ότι ο Μαχίρ της έστειλε το βίντεο. Τηλεφωνεί λοιπόν στον Μαχίρ για να του πει ότι βρίσκει στοιχεία για να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή:«Είχαμε μια σημαντική ανατροπή στην υπόθεση της Μελέκ Ουστούν.

Έλαβα ένα βίντεο από άγνωστο αποστολέα. Κάποιος βιντεοσκόπησε στα κρυφά μια συνομιλία του δικηγόρου και του συμβολαιογράφου που αναζητούμε. Απ’ ότι φαίνεται τους είχε προσλάβει ο Ταρίκ Καρακάς. Εκεί μας οδηγούν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε τη Μελέκ απ’ τη φυλακή».

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Elif φινάλε σειράς

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS