Άπιστος: O Βολκάν βγαίνει εκτός εαυτού με τον άντρα που πλησιάζει τη σύζυγό του

Όλες οι εξελίξεις για το σημερινό 1/8 επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άπιστος: O Βολκάν βγαίνει εκτός εαυτού με τον άντρα που πλησιάζει τη σύζυγό του

Παρά το γεγονός ότι παίζεται μόλις λίγες εβδομάδες, η νέα τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος», έχει καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, και πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν για τις εξελίξεις που θα φέρει κάθε νέο επεισόδιο, μετά την επιπλοκή που είχαν με το γιό τους. Έτσι και σήμερα Δευτέρα 1/8 αναμένεται να είναι συγκλονιστικό το επεισόδιο με τον Βολκάν να αλλάζει επικίνδυνα συμπεριφορά όταν ένας άντρας προσεγγίζει τη γυναίκα του...

Τι θα δούμε στο σημερινό 1/8 επεισόδιο του «Άπιστου»

Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στη ζωή της Ασιγιά και την κάνει να χαμογελάσει ξανά, γεγονός που βγάζει εκτός εαυτού τον Βολκάν. Η Ντερίν, που έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα, προσπαθεί με υπόγειους τρόπους να απομακρύνει τον άντρα της από την πρώην του, ενώ ο Χαλούκ μαθαίνει ότι έχει έναν ακόμα για και ο γάμος του με την Γκιουνούλ δοκιμάζεται.

Η προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο πέφτει και στο κενό και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Χαλούκ. Αυτό όμως που δεν αντέχει με τίποτα ο Βολκάν είναι να βλέπει κάποιον άλλον άντρα να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του. Έτσι ο Βολκάν, με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε αντρική παρουσία από τη ζωή της Ασιγιά.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει όμως είναι πως η Ντερίν παρατηρεί προσεκτικά την κάθε κίνησή του και έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα. Όλες αυτές οι καταστάσεις έχουν επηρεάσει πολύ τον Αλί, που πλέον συμπεριφέρεται παράλογα. Σε μια έξαρση θυμού, μάλιστα, το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει, Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παράλληλα, ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη «μάσκα» του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την πρώην σύζυγό του. Και αυτό που βλέπει όταν κοιτάζει μέσα στην καρδιά του τον καταρρακώνει. Ταυτόχρονα ο Χαλούκ, που διαισθάνεται τα όσα έρχονται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του. Στο μεταξύ, ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά.

Έχοντας γίνει έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας τι είναι ικανός να κάνει, επεμβαίνει για να προστατεύσει τη νέα της φίλη, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ντεριά μαθαίνει ότι ο Βολκάν όντως πλήρωσε τον Σελτζούκ για να τρομάξει την Ασιγιά και χάνει πάσα ιδέα για τον παιδικό της φίλο…

Άπιστος: Θα αργήσει αλλά θα έρθει η λύτρωση - Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Στη νέα σειρά του η μάχη της Ασιγιά απέναντι στον πρώην άντρα της συγκινεί τους τηλεθεατές και τους κάνει να ταυτιστούν με αυτή τη δυναμική γυναίκα.

Η Ασιγιά είναι μια πετυχημένη γιατρός παντρεμένη με τον Βολκάν, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Αλί. Η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και υπέροχα και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει την ευτυχία τους. Μέχρι που σε μια στιγμή όλα θα ανατραπούν, όταν η Ασιγιά ανακαλύψει μια ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του άντρα της.

Διαβάστε το σούπερ αποκλειστικό στο TV-24.gr