Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη Φαίη Σκορδά - Σε νέα ώρα οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ

Σε αυτή την ώρα θα δούμε την παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη Φαίη Σκορδά - Σε νέα ώρα οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ

Η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο δημιούργησε ανακατατάξεις στα προγράμματα του καναλιού, όπως οι «Αταίριαστοι» και το «Σήμερα». Ο σταθμός ήδη έχει αρχίσει να βγάζει στον αέρα τα πρώτα τρέιλερ και όπως αποκαλύπτει αυτό της εκπομπής του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου μάλλον έχει καταλήξει και το ωράριο προβολής για την εκπομπή της Σκορδά.

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού, μετά από 10 χρόνια παρουσίας στον Ant1. Aναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από τέλη Αυγούστου, προκειμένου να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή που αναμένεται να είναι τομή για τον ΣΚΑΙ, που επί χρόνια ποντάρει κατά βάση στην ενημέρωση. Μάλιστα πραγματοποίησε και ένα ταξίδι αστραπή στην πρωτεύουσα για επαγγελματικές εκκρεμότητες, όπως λένε οι πληροφορίες.

Τι μας μαρτυρά το τρέιλερ των Αταίριαστων για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά;

Η πρώτη αλλαγή που έγινε εμφανής ήδη από το τέλος των εκπομπών «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» είναι ότι θα αλλάξουν οι ώρες προβολής τους. Το μεν «Σήμερα» διαφοροποιείται ελαφρά και θα τελειώνει λίγο πριν από τις δέκα ξεκινώντας στις 6 το πρωί.

Οι «Αταίριαστοι» όμως μετακομίζουν σε νέα ζώνη, αφού το νέο τους τρέιλερ ήταν η προαναγγελία ότι πλέον θα τους βλέπουμε στις 12.00 το μεσημέρι και θα δίνουν πάσα στο δελτίο των 14.00. Έτσι μένει το δίωρο 10-12 όπου όπως όλα δείχνουν θα δοθεί στη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια θα κάνει σαφώς μικρότερη σε διάρκεια εκπομπή από ό,τι παραδοσιακά μας έχει συνηθίσει, αφού θα είναι μόνο ψυχαγωγία.

Αυτοί οι συνεργάτες την απέρριψαν

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια ξεκινάει ουσιαστικά από το 0 σε νέο κανάλι και όπως είναι φυσικό έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τα μέλη της εκπομπής της, ενώ ανακοινώθηκε (όχι επίσημα) και η ημερομηνία της πρεμιέρας της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου στην ζώνη 10:00 με 12:00. Σημαντικότερο ωστόσο είναι να βρεθεί το δυνατότερο πάνελ το οποίο θα την βοηθάει με την ροή και θα φέρει νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την Real Life, οι επαφές με πρόσωπα όπως ο Άρης Καβατζίκης και ο Νίκος Συρίγος δεν απέδωσαν αφού απέρριψαν την πρόταση και θα μείνουν στο MEGA. Τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παναγή Τζωρτζάτο, την Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Δεδομένο είναι το όνομα της σεφ της εκπομπής, ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου.

ΣΚΑΙ Φαίη Σκορδά