Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Γη της Ελιάς - Η ημερομηνία που ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς

Το περιμέναμε πως και πως...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Γη της Ελιάς - Η ημερομηνία που ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς

Σε αναμμένα κάρβουνα μας άφησε ο αγαπητός Ανδρέας Γεωργίου στο φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς που αγάπησε όσο τίποτα ο κόσμος και το έδειξε και μέσα από την τηλεθέαση που έκανε η Γη της Ελιάς σε κάθε επεισόδιο.

Πολλά ακούγονται για τον δεύτερο κύκλο, και οι εξελίξεις όπως έχουμε δει και στο trailer, είναι καταιγιστικές (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα) μιας και για κάποιους ήρωες γυρίζει ανάποδα ο κόσμος, και ξεχνούν όλα όσα ήξεραν μέχρι σήμερα. Η αγωνία μας ωστόσο τελειώνει μιας και μέσω έγκυρων πηγών έχουμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσει!

Η ημερομηνία του δεύτερου κύκλου της Γης της Ελιάς

Save the day, καθώς σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το ρεπορτάζ του στο "Τηλέραμα”, η σειρά είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να μας χαρίσει άλλη μία γεμάτη ανατροπές σεζόν!

Μπαίνει στη σειρά και υπόσχεται να κλείσει την Αθηνά στη φυλακή - Ποια είναι αδίστακτη αδερφή του δολοφονημένου Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς μπορεί να έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου από τη Μάνη. Αν τα επεισόδια της πρώτης σεζόν κατάφεραν να προκαλέσουν αγωνία στους τηλεθεατές, οι σκηνές της επόμενης αναμένονται να είναι ακόμη πιο δυνατές.

Μάλιστα, για να συμβεί αυτό έχουν προστεθεί στο cast των ηθοποιών καινούριες προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Έλενα Καλλινίκου, γεννημένη στη Λεμεσό, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή του Δημήτρη, ο οποίος δολοφονήθηκε και ο χαρακτήρας της φαίνεται πως είναι αρκετά σκληρός και αδίστακτος. Σκοπός της είναι να καστρέψει την Αθηνά, που της στέρησε τον αδερφό της και δεν θα ησυχάσει μέχρι να την δει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Η Γη της Ελιάς