Άπιστος: Η Ντερίν θα μετανιώσει την απόφασή της - Ο Βολκάν ζητά την κηδεμονία του παιδιού τους

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 1/9

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος: Η Ντερίν θα μετανιώσει την απόφασή της - Ο Βολκάν ζητά την κηδεμονία του παιδιού τους

Την Πέμπτη 1/9 στο κανάλι του ΣΚΑΪ έρχεται για άλλο ένα βράδυ ο "Άπιστος", για να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές. Η Ντερίν φαίνεται πως είναι έτοιμη να χωρίσει με τον Βολκάν, αν και μάλλον έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της, αφού αργότερα θα καταλήξει να τον μαχαιρώσει. Ο Αράς από την άλλη αρχίζει να θυμάται διάφορα και αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση του με την Ασιγιά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95

Η Ασιγιά αποκαλύπτει στη Ντεριά ότι ο Αράς άρχισε να θυμάται μια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση τους και τι άλλο μπορεί να βγει στην επιφάνεια; Εν τω μεταξύ, ο Αράς συνειδητοποιεί πως η Ντερίν τον έχει αναγνωρίσει και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και από πού έρχεται. Γιατί λοιπόν αποκαλύπτει την ταυτότητά του στην Ασιγιά; Ποιο είναι το σχέδιό της; Η Ντερίν λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν το διαζύγιό τους, και όταν βρίσκονται ενώπιον των δικηγόρων τους ο Βολκάν ζητά ανοιχτά την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 96

Ο Αράς δεν μπορεί να ξεφεύγει άλλο από το παρελθόν του. Η γυναίκα του, η Λεϊλά με την οποία ζούσε μαζί στο Λονδίνο, τον έχει πλέον ανακαλύψει στη Ραιδεστό και είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν. Πρώτη του κίνηση, να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Ίσως όμως να μην προλάβει, καθώς ο Βολκάν είναι ένα βήμα πριν να ανακαλύψει κι αυτός τα πάντα. Εν τω μεταξύ, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Αλί αρχίζει να ανησυχεί όλο και περισσότερο την Ασιγιά και τον Βολκάν.

«Ισοπεδώνεται μέσα σε μια στιγμή...» - Η τηλεοπτική Ασιγιά αποκαλύπτει για το ρόλο της στη σειρά

Η Τζανσού Ντερέ, είναι μια από τις πρωταγωνίστριες, που βλέπουμε καθημερινά στη σειρά ''Άπιστος'', η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "7 μέρες Tv" και μίλησε αποκαλυπτικά για τη σειρά.

Σε άλλο απόσπασμα της ίδιας συνέντευξης η ηθοποιός δεν είχε διστάσει να σχολιάσει με βάση την Ασιγιά, που ενσαρκώνει για την απιστία στην προσωπική της ζωής, αλλά και για το πως την έχει διαχειριστεί στην πραγματικότητα.

Η σειρά είναι μια διασκευή του δράματος του BBC «Doctor Foster». Όταν ήρθε το σενάριο στα χέρια σας, τι σκεφτήκατε; Παρακολουθήσατε το πρωτότυπο;

Μερικές φορές το να παρακολουθώ πρώτα το πρωτότυπο μιας σειράς που θα γίνει διασκευή ή τη διασκευασμένη της εκδοχή σε διάφορες χώρες σαν αυτές που έγιναν για
δικές μας δουλειές για εμένα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Εντέλει, μια διασκευή μεταφέρει τις συνθήκες μιας χώρας και μιας κοινωνίας.

Οι σεναριογράφοι εδώ έκαναν πολύ ωραία δουλειά. Περιγράφονται πολύ ρεαλιστικά τα συναισθήματα γύρω από το να απατάς και να σε απατούν. Και προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτά τα συναισθήματα δεν περιγράφονται απλώς στο πλαίσιο των σχέσεων αντρών γυναικών, αλλά πάνω στο γενικότερο αίσθημα της εμπιστοσύνης, που είναι μια θεμελιώδης ανάγκη για τους ανθρώπους.

Τζανσού Ντερέ

Ο τηλεθεατής βλέπει την Ασιγιά ως μια δυναμική γυναίκα. Εσείς πώς την ορίζετε;

Στα χέρια μου υπήρχε ένας χαρακτήρας καλά δουλεμένος, με εμπειρίες που βιώνουν πολλές γυναίκες, αλλά ανεξάρτητος. Το ότι ο χώρος εμπιστοσύνης ενός άνθρωπου ισοπεδώνεται μέσα σε μια στιγμή μπορεί να γίνει αιτία ώστε ο άνθρωπος αυτός να εξαγριωθεί και να κάνει πράγματα που έλεγε «δεν θα κάνω ποτέ». Η Ασιγιά κάνει πολλά από αυτά που περνούν από το μυαλό των γυναικών που έζησαν παρόμοιες ιστορίες, τα οποία φαντάστηκαν μεν, αλλά δεν τόλμησαν ποτέ να πραγματοποιήσουν.

Η ζωή της ως γιατρού είναι δομημένη πάνω στο να προχωρά στη δράση αφού κάνει
τη διάγνωση. Δεν είναι παρορμητική, έχει μεγάλο έλεγχο των συναισθημάτων της. Ένα
άλλο πολύτιμο στοιχείο που θεωρώ ότι έχει η σειρά είναι η έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι μια γυναίκα να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, η οποία όμως δίνεται πολύ εκλεπτυσμένα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INSTAGRAM - cansudere