Με άλλο αέρα στο πλατό του ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου - Η λαμπερή πρεμιέρα του T-Live

Δείτε την έναρξη της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με άλλο αέρα στο πλατό του ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου - Η λαμπερή πρεμιέρα του T-Live

Την Δευτέρα 5/9, λίγο μετά την επίσημη έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, έκανε πρεμιέρα και η Τατιάνα Στεφανίδου με το T-Live στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό άκρως ανανεωμένη, με ένα πορτοκαλί φόρεμα που αναδεικνεύει την σιλουέτα της ακόμη περισσότερο.

Ο ενθουσιασμός της ήταν ολοφάνερος και για να καλωσορίσει το κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της μίλησε στην κάμερα και εξήγησε ποιος θα είναι ο σκοπός της για αυτή την περίεργη σεζόν που έρχεται.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου στην πρεμιέρα του T-Live

«Καλό Φθινόπωρο! Πρεμιέρα σήμερα για το T-live σε μια δύσκολη χρονιά που τη σημαδεύει η οικονομική κρίση και τις επερχόμενες εκλογές. Μέσα σε κάθε σας δυσκολία, εμείς θα είμαστε εδώ για να σας κρατάμε συντροφιά κάθε μεσημέρι στις 14:50», είπε χαρακτηριστικά.

Τα συγκινητικά της λόγια στο κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν

Φαίνεται πως η Παρασκευή 8/7 ήταν ημέρα για την λήξη πολλών εκπομπών, αφού μετά την Κατερίνα Καινούργιου και η Τατιάνα Στεφανίδου, που ανήκει στον ίδιο σταθμό, ευχαρίστησε το κοινό και τους συντελεστές του T-live για όλη την στήριξη.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά είπε δεν ήθελε να αφήσει τα λόγια, που είπε προς το τέλος καθώς θα είχε την πίεση του χρόνου, που δεν θα την άφηνε να πει όλα όσα ακριβώς είπε. Μπορεί να μη μίλησε για το μέλλον της στην τηλεόραση, αναφέρθηκε ωστόσο στο παρελθόν της δηλώνοντας πως εδώ και 29 χρόνια δίνει καθημερινό ραντεβού με τον κόσμο.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή γι’ αυτήν τη σεζόν. Μία σεζόν που για εμάς ήταν μία ακόμα καινούρια αρχή, νέα ώρα, άλλο κοινό, διαφορετικές τηλεοπτικές επιλογές. Γνωριζόμαστε πια 29 χρόνια. Έχουμε 29 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής επικοινωνίας.

Έχουμε περάσει παρέα από 40 κύματα. Επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, λύπες, θρίαμβοι, απογοητεύσεις… Αυτό όμως που δεν κλονίστηκε ποτέ είναι η εμπιστοσύνη σας» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έτσι λοιπόν, αυτή την τελευταία εκπομπή θέλω να την ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που μπαίνετε στην παρέα του Alpha κάθε μεσημέρι, σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε κι αυτήν την προσπάθεια. Και θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ενημέρωση του Alpha, στους δημοσιογράφους και τεχνικούς, όλους όσοι είναι εδώ στο πλατό, στο κοντρόλ μας κι όσοι τρέχουν έξω με τις κάμερες με τους οποίους εργαστήκαμε σαν μία γροθιά με εκτίμηση και σεβασμό και πάθος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπό μου, το alter ego μου, την αρχισυντάκριά μου, Νατάσα Τσόλκα και όλη μου την ομάδα. Τον καλύτερο σκηνοθέτη που είχα ποτέ, Δημήτρη Γιαχνή, το τμήμα γραφικών του Alpha, τον κ. Γιάννη Γεωργακλή».