Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποια είναι έγκυος, τελικά στο χωριό;

Τι θα δούμε στο σημερινό 7/9 επεισόδιο;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποια είναι έγκυος, τελικά στο χωριό;

Το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ξεκίνησε για μια ακόμα σεζόν και γέμισε χαρά τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς που περίμεναν με αγωνία τα νέα επεισόδια. Με ενισχυμένο cast, αλλά και περιπετειώδες σενάριο ευελπιστεί να κατακτήσει για άλλη μια χρονιά το κοινό. Και το σημερινό πάντως 7/9 επεισόδιο αναμένεται γεμάτο ανατροπές...

Τι θα δούμε στο σημερινό 7/9 επεισόδιο στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 8ο

Ο Παναγής τα ‘χει χάσει από τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς, ενώ η Κατερίνα τα ’χει χάσει… γενικώς! Ο Πετράν με τον Σώτο, πάλι, συνεχίζουν να ψάχνουν το χαμένο αβγό, σίγουροι πια ότι η τσάντα τους βρίσκεται στα χέρια του Σίμου, την ώρα που ο Τζώρτζης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και ζητάει από τον Κανέλλο να βάλουν τη φιλία τους… πάνω απ’ όλα!

Η Καλλιόπη είναι ακόμα έξαλλη με τον Χαραλάμπη, αλλά τη… νύφη την πληρώνουν ο Ηλίας με τη Φιλιώ, που δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε λεπτό. Η Αγγέλα, πάλι, συνεχίζει τις μπίζνες με τη Βαλέρια και κοντεύει να πείσει όλο το χωριό να δοκιμάσει τα θαυματουργά καλλυντικά της «Θαυμαζόλ». Τα δύο αδέρφια μπουκάρουν στο σπίτι του Χαραλάμπη, την ώρα που η Τούλα μοιράζει τεστ εγκυμοσύνης. Ποια είναι έγκυος, τελικά, στον Πλάτανο;

Η πλοκή στο νέο κύκλο της σειράς

H νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έχει ήδη ξεκινήσει. Ο πιο μεγάλος εχθρός τους φαίνεται ότι θα είναι πρόσωπα και καταστάσεις που ανασύρονται από το παρελθόν, ενώ ένας μεγάλος αδικημένος στην υπόθεση προσπαθεί να εξαφανίσει το χωριό και τους κατοίκους του.

Σ’ αυτόν το νέο κύκλο οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό απ’ όλους: το παρελθόν τους. Όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα θα έρθουν τούμπα: οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι! Κάποιος που αδικήθηκε στο παρελθόν από τους Πλατανιώτες θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι... να εξαφανίσει το χωριό και τους κατοίκους του!

Ο Σάββας λοιπόν είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να πείσει την Καρμέλα πως θα τη βοηθήσει να ξεφορτωθεί τους Πλατανιώτες, χρησιμοποιώντας τον Τζώρτζη. Ο Τζίμης, από την άλλη, για να ξεφύγει από τη φυλάκιση, το σκάει, παίρνοντας ως όμηρο την Κατερίνα! Η Μάρμω είναι έξαλλη με τον παπά, ο οποίος δεν τη συμπεριλαμβάνει στην αποστολή που οργανώνεται με προορισμό τη Νάπολη.

Ο Μένιος αποφασίζει να κάνει στροφή στην… καριέρα του, ενώ και η Κική σκέφτεται πολύ σοβαρά να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει κάτι που αφορά τον Χαραλάμπη και δεν της αρέσει καθόλου... Ο Τζώρτζης έχει καταλάβει πως η Χρύσα είναι ζευγάρι με τον Κανέλο.