Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες ανοίγουν ξανά τη μαγική πηγή που είχε κλείσει

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 8/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες ανοίγουν ξανά τη μαγική πηγή που είχε κλείσει

Η 3η σεζόν για το σίριαλ ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' έχει ξεκινήσει δυναμικά με νέα πρόσωπα κα νέες ιστορίες, που θα διασκεδάσουν για άλλη μια φορά το κοινό. Οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης 8/9 αναμένεται να είναι καταιγιστικές αφού στο χωριό έσκασε μια εγκυμοσύνη ''βόμβα''.

Οι εξελίξεις της σειράς ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Πέμπτη 8/9

Ένα βράδυ Αποκριάς έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη των Πλατανιωτών και, με αφορμή τη… μαγική πηγή που άνοιξε ξανά, «ξυπνούν» τύψεις και ενοχές στους ήρωές μας… Ένα ταξίδι στο παρελθόν μάς αποκαλύπτει ένα μυστικό που οι μεγάλοι ορκίστηκαν να ξεχάσουν, την εποχή που τα Πλατανιωτάκια σκάρωναν φάρσες στη Βαρβάρα και παίζανε στους δρόμους.

Οι κάτοικοι του χωριού κάνανε μεγάλο κακό, άθελά τους, εξαιτίας του τρελόγερου της καρδιάς μας. Ποιον ήθελε να εκδικηθεί ο Βαγγέλας, πώς κορόιδεψε τους Πλατανιώτες και γιατί στέρεψε η μαγική πηγή πριν από χρόνια;

Όσο το κουβάρι αυτής της ιστορίας ξετυλίγεται, ο Σώτος μπλέκει όλο και περισσότερο στο κουβάρι με τα ψέματα του Πετράν και γίνεται… γκουρού στο κοινόβιο, με το ζόρι. Κι ενώ οι Πλατανιώτες θυμούνται τα παλιά, ο άνθρωπος που αδίκησαν δεν τα ξέχασε ποτέ και είναι πιο κοντά στον Πλάτανο απ’ ό,τι νομίζουν.

Όσα θα δούμε και την Παρασκευή 9/9 στη σειρά

Ο Σώτος πρέπει να πείσει το κοινόβιο πως είναι ένας φωτισμένος γκουρού που έχει πολλά να… προσφέρει, κυρίως, όμως, πρέπει να πείσει τη Σύλβια, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως ο «δάσκαλος» τους έχει μαύρα μεσάνυχτα. Ο Θύμιος, ένας παλιός Πλατανιώτης, που έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, επιστρέφει έτοιμος να αναλάβει το καφενείο και να πιάσει την κόντρα του με τον Χαραλάμπη… απ’ την αρχή.

Η Βαλέρια και η Αγγέλα ψάχνουν τρόπους να πιάσουν την καλή, ενώ ο Θοδωρής ψάχνει τη δύναμη να μην ξαναπέσει στον έρωτα της πρώην παπαδιάς μας. Ο Πετράν θα βρεθεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Παναγή, που θα τον συμπαθήσει αμέσως, σε αντίθεση με την Κατερίνα, η οποία θα του δώσει ένα ξεγυρισμένο χαστούκι που θα θυμάται για καιρό!