Μια ανάσα πριν την έναρξη των γυρισμάτων - Αυτοί θα είναι οι πρώτοι τέσσερις παίκτες του «Love Island»

Κούκλοι και κούκλες, με πολύ ''πλούσιο'' instagram!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
skai.gr
skai.gr

Μια ανάσα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων στην Τενερίφη είναι η νέα παραγωγή του ΣΚΑΙ «Love Island», και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν κλειδώσει και οι 12 παίκτες και ας μην ήταν αυτοί ακριβώς που περίμενε η παραγωγή. Μάθαμε και σας παρουσιάζουμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι τέσσερις παίκτες του ριάλιτι που θα έχει παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα συζητηθεί όσο λίγα.

Η ίδια πριν από λίγη ώρα έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στο «Χαμογέλα και Πάλι», λίγο πριν αναχωρήσει για την ισπανική πόλη, όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αισιόδοξη όπως πάντα, ήταν λιτή αλλά και απόλυτη όσον αφορά το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Αυτοί είναι οι τέσσερις πρώτοι παίκτες του «Love Island»

Η πρώτη είναι η Χριστίνα Μητσάκου που ασχολείται με τη yoga. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει αρκετές πόζες από την αγαπημένη της ασχολία.

Η δεύτερη γυναίκα που μπαίνει στο παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Αράπογλου που δηλώνει δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη συνέχεια έχουμε δύο άντρες που είναι αδέρφια. Πρόκειται για τους Γιώργο και ο Θοδωρή Ανδριανό που διατηρούν τη δική τους επιχείρηση με ρούχα.

Το σενάριο του νέου παιχνιδιού

Έχουν μπει όλα στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, «Love Island», που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ωστόσο οι ιθύνοντες του εν λόγω ριάλιτι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να φέρουν κάτι πολύ ιδιαίτερο στην ελληνική τηλεόραση.

Προς το παρόν το «Love Island» προβάλλεται σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού και έχει προϊδεάσει για πολύ εξτρίμ πράγματα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν είναι ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Κανάρια Νησιά, ενώ ο στόχος των παικτών, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι να έχουν βρει τον έρωτα.

Όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι θα αποχωρούν από το νησί. Ενώ τα πλάνα από τις προβολές στο εξωτερικό μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.