Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Σε έξαλλη κατάσταση η Καλλιόπη - Ποιος θα την "πληρώσει";

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (14/9) επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
EΡΤ
EΡΤ

Ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 14/9 επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" (δείτε εδώ πως τα πάνε στην τηλεθέαση) καθώς αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί στο χωριό, αφού ο Σίμος βρήκε δύο τεστ εγκυμοσύνης στο καφενείο...

Όσα θα δούμε στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Ο Παναγής τα ‘χει χάσει από τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς, ενώ η Κατερίνα τα ’χει χάσει… γενικώς! Ο Πετράν με τον Σώτο, πάλι, συνεχίζουν να ψάχνουν το χαμένο αβγό, σίγουροι πια ότι η τσάντα τους βρίσκεται στα χέρια του Σίμου, την ώρα που ο Τζώρτζης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και ζητάει από τον Κανέλλο να βάλουν τη φιλία τους… πάνω απ’ όλα!

Η Καλλιόπη είναι ακόμα έξαλλη με τον Χαραλάμπη, αλλά τη… νύφη την πληρώνουν ο Ηλίας με τη Φιλιώ, που δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε λεπτό. Η Αγγέλα, πάλι, συνεχίζει τις μπίζνες με τη Βαλέρια και κοντεύει να πείσει όλο το χωριό να δοκιμάσει τα θαυματουργά καλλυντικά της «Θαυμαζόλ». Τα δύο αδέρφια μπουκάρουν στο σπίτι του Χαραλάμπη, την ώρα που η Τούλα μοιράζει τεστ εγκυμοσύνης. Ποια είναι έγκυος, τελικά, στον Πλάτανο;

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό (15/9) επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Η Τούλα είναι σίγουρη πως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης είναι αυτό της Κατερίνας και η Χρύσα πανηγυρίζει που δεν περιμένει παιδί… αγνώστου πατρός. Την ίδια ώρα, η Σύλβια βλέπει όλο και πιο θετικά τον γκουρού Σώτο, και απ’ ό,τι φαίνεται φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει. Ο Σώτος και ο Πετράν εγκλωβίζονται στο σπίτι του Χαραλάμπη, στην προσπάθειά τους να πάρουν στα χεριά τους την πολυπόθητη τσάντα.

Η Κατερίνα, πάλι, εγκλωβίζεται κάπου ανάμεσα στο ένστικτο του Παναγή και τα προφητικά όνειρα της Φιλιώς και αρχίζει να χάνει τον εαυτό της. Κι ενώ ο παπάς μας προσπαθεί να εμποδίσει τη Βαλέρια να πιει νερό από τη μαγική βρύση, εκείνη πίνει για να του σπάσει τα νεύρα και τελικά τρελαίνεται… για πάρτη του!