Τρία μίλια: Θα έρθουν τα πάνω κάτω με την ανακάλυψη του Ευθύμη - Εντόπισε έναν...

Όλα όασα θα δούμε στο σημερινό (15/9) επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρία μίλια: Θα έρθουν τα πάνω κάτω με την ανακάλυψη του Ευθύμη - Εντόπισε έναν...

Οι εξελίξεις στη σειρά «Τρία μίλια» θα είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές σε ό,τι αφορά τη Δρακόνησο, μιας και είδαμε τον Πέτρο και την Κλειώ να βρίσκουν αναίσθητο τον Νικόλα.

Οι σημερινές (15/9) εξελίξεις της σειράς, «Τρία Μίλια»

Η Φωτεινή πρέπει να βρίσκεται στις συναντήσεις με τον Βασίλη, παρόλο που της είναι δύσκολο. Ο Πέτρος ζητάει συγνώμη από τον Νικόλα και έτσι συμφιλιώνονται. Η Λίζα ομολογεί στον Ευθύμη ότι παραβίασε την κλειδαριά και μπήκε στην αποθήκη του. Εκείνος παραμένει ψύχραιμος, αλλά η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, κλονίζεται ανεπανόρθωτα.

Ο Τίμος πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της Κάτιας, ενώ εκείνος προσπαθεί να του το κρύψει. Ο Λάμπης αντιλαμβάνεται ότι η Άννα είναι η αδελφή του ναυτικού, του οποίου το θάνατο ερευνούσε και εκπλήσσεται.

Η Δέσποινα παίρνει την απόφαση να ξεκόψει οριστικά από τον Κυριάκο και φεύγει από το ραντεβού τους. Μόλις, όμως, ο Κυριάκος μένει μόνος του, δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο. Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης εντοπίζει έναν κοριό και κάνει νόημα στην Φωτεινή και στον Μιχάλη να σταματήσουν να μιλάνε. Η Δέσποινα μαθαίνει ότι ο Κυριάκος κινδυνεύει και ζητάει βοήθεια.

Οι δύο νέοι χαρακτήρες που εισβάλουν στην σειρά με πολλές ανατροπές και συμπτώσεις

Ανατροπές, μυστήριο και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους κατοίκους στην Δρακόνησο, καθώς τα πρόσωπα που θα εισβάλουν στην σειρά Τρία Μίλια (δείτε εδώ το super αποκλειστικό για την Φωτεινή) στον δεύτερο κύκλο της σεζόν, θα ανακατέψουν περισσότερο την "τράπουλα" της πλοκής της υπόθεσης. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές αλλά και με καταστάσεις από το παρελθόν τους.

Στο δεύτερο κύκλο λοιπόν της σειράς, προστίθενται δύο νέα πρόσωπα, η... Διαβάστε περισσότερα στο Tv24