Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το «Love Island» στο ΣΚΑΪ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

Πλησιάζει...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το «Love Island» στο ΣΚΑΪ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

Πως και πως πριμένουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ την μεγάλη πρεμιέρα του «Love Island» καθώς φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο. Συγκεκριμένα, οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς προκειμένου να βγει στον αέρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Γεια σου» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι παίκτες αναμένεται να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες με προορισμό την Τενερίφη, με το πρόγραμμα να βγαίνει στον αέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, όπως μεταφέρουν θα μεταδίδεται το βράδυ λίγο μετά τις 22.15. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πρόκειται να κάνει και μια αίτηση στην παραγωγή για δικό της λογαριασμό (δείτε εδώ τί αποκάλυψε η ίδια).

Όλες οι πληροφορίες για την πρεμιέρα του Love Island στον ΣΚΑΪ

Το σενάριο του νέου παιχνιδιού

Έχουν μπει όλα στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, «Love Island», που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ωστόσο οι ιθύνοντες του εν λόγω ριάλιτι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να φέρουν κάτι πολύ ιδιαίτερο στην ελληνική τηλεόραση.

Προς το παρόν το «Love Island» προβάλλεται σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού και έχει προϊδεάσει για πολύ εξτρίμ πράγματα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν είναι ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Κανάρια Νησιά, ενώ ο στόχος των παικτών, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι να έχουν βρει τον έρωτα.

Όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι θα αποχωρούν από το νησί. Ενώ τα πλάνα από τις προβολές στο εξωτερικό μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.