Παράδεισος των κυριών: Ψυχολογική κατάρρευση για τον Ντίνο μετά την δολοφονία αδερφικού του φίλου

Οι σημερινές 20/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παράδεισος των κυριών: Ψυχολογική κατάρρευση για τον Ντίνο μετά την δολοφονία αδερφικού του φίλου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 20/9 επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» μιας και μετά τον φόνο του συνεργάτη του και μετά τον αρραβώνα της αγαπημένης του, ο κόσμος του Ντίνου, διαλύεται (δείτε τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα).

Οι σημερινές 20/9 εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των κυριών

Οι τραγικές εξελίξεις έχουν αφήσει τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνεταίρος και αδερφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά.

Μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι που αντί να βοηθούν στην λύση του μυστήριου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Γιατί η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση και πως θα αντιδράσει η Αμαλία όταν καταλάβει ότι οι δικοί της επιμένουν να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε;

Παράδεισος των κυριών

Το spoiler του Γεωργακόπουλου

Τον απολαύσαμε ως σκληρό και αιμοβόρο Καραπάνο, και τώρα θα τον δούμε σε έναν νέο ρόλο, σε άλλη σειρά του Alpha με τίτλο «Ο Παράδεισος των Κυριών». Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος μαζί με τον τηλεοπτικό του κάποτε γιο Αργύρη Πανταζάρα, μετακομίζουν, και μας δίνει μεταξύ άλλων έδωσε ένα spoiler για τον ήρωά του.

Όπως ο ηθοποιός αποκάλυψε σε αυτή τη σειρά και πάλι συνδέεται με μαζί του αλλά αυτή τη φορά εκείνος διεκδικεί την καρδιά της κόρης του με τον ίδιο να έχει αμφιβολίες. Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολη υπόθεση. «Θέλει να γίνει γαμπρός μου αλλά εγώ δεν θέλω. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν όμως τα πράγματα. Μπορεί μετά να θέλει»