Γη της Ελιάς 24/9: Η δική της Αθηνάς ξεκινάει - Tην καίνε οι καταθέσεις του Κουράκου και της Ηρώς

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Μega

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς 24/9: Η δική της Αθηνάς ξεκινάει - Tην καίνε οι καταθέσεις του Κουράκου και της Ηρώς

Η αναμονή των τηλεθεατών για τον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς άξιζε και με το παραπάνω, αφού μέχρι στιγμής οι εξελίξεις τους έχουν αποζημιώσει. Σε αυτό τον κύκλο βλέπουμε την αγαπημένη όλων Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) να βρίσκεται στη φυλακή μετά την περσινή της σύλληψη από τον αστυνόμο Κουράκο. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη δίκη της να ξεκινά με τις καταθέσεις της Ηρώς και του Κουράκου να την καίνε...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν απαντούν στα τηλέφωνα. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι είναι εξαφανισμένο. Η Χάιδω ανησυχεί και ενημερώνει αμέσως τον Λυκούργο. Την ίδια στιγμή ζητάει βοήθεια από τον Γιώργη Κουράκο και ειδοποιεί τον Στάθη. Η Ηρώ, αδερφή του Δημήτρη, επισκέπτεται το σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μια πρόταση ανέντιμη για την δική της Αθηνάς. Ο αστυνόμος Κουράκος πιέζει την Ευτυχία για τον φόνο του Ανέστη, εκείνη λυγίζει και παραδέχεται κάποια γεγονότα….

Η δική της Αθηνάς ξεκινάει. Οι πρώτες καταθέσεις έρχονται από τον Κουράκο καί την Ηρώ. Αυτά που θα ακουστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου “καίνε” την Αθηνά.Φοβισμένη η Βιολέτα μετά τον θάνατο της φίλης της ζητάει από τον Λυκούργο να συναντηθούν για να την προστατέψει. Δυστυχώς αυτό το ραντεβού θα βαφτεί με αίμα.

Στο επόμενο σημερινό επεισόδιο: Ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν απαντούν στα τηλέφωνα. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι είναι εξαφανισμένο. Η Χάιδω ανησυχεί και ενημερώνει αμέσως τον Λυκούργο. Την ίδια στιγμή ζητάει βοήθεια από τον Γιώργη Κουράκο και ειδοποιεί τον Στάθη…

Συγκλονιστικές εξελίξεις - Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης (26/9-2/10) εβδομάδας της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά, την ώρα που συνεχίζεται η δίκη της, θα δεχθεί ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στη φυλακή.

Eπεισόδιο 8 (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου)

Η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με τη Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, τον άλλοτε εχθρό της. Η Μυρτάλη το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα. Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση, με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα, η Ράινα από τη Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Δημοσθένη, ενώ ο Πότης «φλερτάρει» με τον συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.