Σασμός: Παραλίγο τραγωδία - Η Αργυρώ βλέπει τον Αστέρη να...

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Facebook/SasmosAlphaTVOfficial
Facebook/SasmosAlphaTVOfficial

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύ επιτυχημένη σειρά Σασμός, που φέτος προβάλλεται για δεύτερη σεζόν. Τα επεισόδια είναι καταιγιστικά και ακόμη... δεν έχουμε δει τίποτα, μιας και όλα για όλα θα ξεκινήσουν με το που η Αργυρώ αποκαλύψει την αλήθεια στον Αστέρη.

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 6.

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη.

Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια... Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε.

Οι δηλώσεις της Τζομπανάκη για τη σειρά

Το βράδυ της Δευτέρας 26/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα, για ακόμα μια χρονιά, στον ΑΝΤ1 με την late night εκπομπή The 2night show. Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον γάμο του (δείτε εδώ), στον καναπέ του Γρηγόρη κάθισε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως φέτος έχει δεχτεί πρόταση να γίνει παρουσιάστρια. Παράλληλα μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» που πρωταγωνιστεί.

Μιλώντας για την σειρά του ALPHA, «Σασμός», η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε πως «αν ένα παιδί αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι του κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει το παιδί επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με την σκοτεινή πλευρά της Κρήτης, που είναι γοητευτική. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο, η παραγωγή».