«Σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο και...» - Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στη σύζυγό του

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο και...» - Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στη σύζυγό του

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής The 2night show (δείτε εδώ), βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο σπουδαίος δημοσιογράφος, μίλησε για τη ζωή του αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του. Αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και στην οικογένεια του (δείτε τα 4 παιδιά του).

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη χαρακτηριστική του φωνή, αλλά και τις συνεντεύξεις με κορυφαίους ανθρώπους του πλανήτη. «Με δυσκόλεψαν πολλοί, υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στεναχωρεί πολύ αυτό. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Δεν ήθελε να μιλάει, ενώ είχαμε πολύ καλή φιλία και επικοινωνία, δε τα κατάφερα. Επίσης έχασα 1-2 από ατυχίες της ζωής. Όπως η Τζένη Καρέζη που είχαμε συμφωνήσει, βγήκαμε για φαγητό και μεσολάβησε η ασθένειά της.

Έκανα και μεγάλη βλακεία, θα το πω την πρώτη φορά. Στα 26 μου περπάταγα στο Κολωνάκι και είδα τον Μάνο Χατζιδάκι. Έφυγα κατα πάνω του και του ζήτησα να κάνουμε συνέντευξη. Μου λέει “σε ξέρω, σε έχω ακούσει, σε έχω δει. Δεν θα σου δώσω γιατί δεν είμαι όμορφος. Έχω γεράσει. Αν θες μόνο για την εφημερίδα ή το ραδιόφωνο, χωρίς εικόνα. Όποτε θέλεις πάρε με και έλα με το μαγνητοφωνάκι”. Ο πανίβλακας δεν τον πήρα τηλέφωνο και ενάμιση μήνα μετά έφυγε από τη ζωή. Λίγο μετά από αυτό, πήγα στη Μελίνα που με δυσκόλευε, πήρα ένα μαγνητόφωνο και της λέω φτιάξε καφέ και έλα να μου τα πεις».

Σχετικά με τα γυαλιά που φορούσε στην αρχή της καριέρας του: «Έχω ακόμα τον σκελετό αυτό. Όταν τα άλλαξα υπήρξε αναστάτωση, έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο και έλεγαν πες του τι είναι αυτά που φοράει. Όταν εμφανίστηκα χωρίς γραβάτα άκουσα πολύ βρισίδι. Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο».

Όσον αφορά την αρνητική κριτική και τις απειλές που έχει δεχθεί: «Κάποια τρολ προσπαθούν να με χρεώσουν σε μια παράταξη. Έτσι νομίζουν ότι θα σταματήσω να κάνω κριτική. Είναι λίγο αργά σε εμένα να περάσουν τέτοια κόλπα. Περιμένω ακόμα να πιάσουν αυτούς που έβαλαν φωτιά στον Real (δείτε όλες τις εξελίξεις). Με έχουν απειλήσει. Δεν έχω φοβηθεί γιατί συνήθως οι απειλές σε δημοσιογράφους απευθύνονται από θρασύδειλους όπου θεωρούν ότι θα σε τρομοκρατήσουν και θα σε αναγκάσουν να πάψεις να λες αυτά που δεν τους αρέσουν. Δεν διαθέτει κανείς τη γενναιότητα να έρθει και να αντικρύσει αυτόν που απειλεί πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν τους μετράω γι αυτό δεν τους φοβάμαι».

Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου στη σύζυγό του

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην οικογένεια του, αποκαλύπτοντας την επεισοδιακή πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του.

«Ήθελα να αποφύγω τις πολλές συζητήσεις, ήθελα να τελειώνουμε γρήγορα. Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούτζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο. Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι».

Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 18 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό τους μια κόρη και δυο γιους.

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στα social media είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφίας τους γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα του για τα γενέθλια της γυναίκας του: «Χρόνια σου πολλά μωρό μου! Σε λατρεύω! #birthdaygirl #loveyou #adoreyou».

undefined