Love Island: Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το 6ο αγόρι της βίλας - "Σάστισαν" όλες μόλις τον είδαν

Η έκπληξη που δεν άρεσε καθόλου στους άντρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island: Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το 6ο αγόρι της βίλας -

Αφού λοιπόν γνωρίσαμε τόσο τα κορίτσια, όσο και τα αγόρια της βίλας του Love Island, διαμορφώθηκαν τα πρώτα ζευγάρια και μάλιστα, για να γνωριστούν καλύτερα, το πρώτο βράδυ της βίλας είδαμε να γίνει και ένα απίθανο πάρτι, με χορούς, τραγούδια και φλερτ.

Μάλιστα, αμέσως μετά, τους ήρθε ένα μήνυμα, όπου καλούσε τους 10 παίκτες να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο, καθώς τους περίμενε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, τους αποκάλυψε πως τους περιμένει μια έκπληξη, για μερικούς δυσάρεστη και για άλλους ευχάριστη. Συγκεκριμένα, είδαμε να μπουκάρει στη βίλα το 6ο αγόρι, ο οποίος μάλιστα είναι φίλος της.

Ο Αλέξανδρος μάλιστα είναι αρκετά εμφανίσιμος άντρας, με αποτέλεσμα τα αγόρια της βίλας να νιώσουν αμέσως απειλή μιας και οι περισσότερες κοπέλες δήλωσαν έντονα την αρέσκειά τους. Η Ηλιάνα μάλιστα τόνισε πως αφού πρώτα τις γνωρίσει, θα πρέπει να "αρπάξει" μια κοπέλα από έναν άντρα και τότε θα αρχίσουν... τα όργανα!

Το 6ο αγόρι της βίλας του Love Island

Το 6ο αγόρι της βίλας του Love Island

Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των παικτών).

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr