GNTM 5 highlights 4/10: Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι! Οι 21 κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / gntmgr
instagram / gntmgr

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης 4/10 στο GNTM 5, μιας και ήταν η φάση του bootcamp, από την οποία 20 κοπέλες θα έπαιρναν το εισιτήριο για την είσοδό τους στο σπίτι.

Τα 4/10 highlights του GNTM 5

Με άλλο αέρα η Βίκυ Καγιά μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη - Έδωσαν το πρώτο golden pass του GTNM 5

Μόλις από λίγες ώρες ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του GNTM 5 (4/10) με τους τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα να υποδέχονται τα κορίτσια που κατάφεραν να περάσουν μετά το ID Catwalk. Μεγάλη απούσα η Σοφία Χατζηπαντέλη που αποχώρησε από το παιχνίδι για να την διαδεχτεί η Μαίρη Βιτινάρος. Στο μεταξύ η Καγιά είπε τα πρώτα της λόγια στις διαγωνιζόμενες και έδωσε το πρώτο golden pass.

Αυτή λοιπόν είναι η Κάτια μια καστανομάλλα κοπέλα που ο Σοφρωνίου αποκάλεσε χαμαιλαιοντα. Η ίδια δήλωσε πολύ συγκινημένη από την επιλογή, ενώ δήλωσε ότι θέλει να διαγωνιστεί στο bootcamp παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάει απευθείας στη βίλα.

«Μετά τη Μαίρη το χάος» - Η Βιτινάρος μπήκε στο GNTM 5

Ένα από τα πιο κομβικά σημεία στο 4/10 επεισόδιο του GNTM 5, ήταν και η είσοδος της Μαίρη Βιτινάρος που θα αντικαταστήσει την Σοφία Χατζηπαντέλη. Και μπορεί να μπήκε στο παιχνίδι ως κριτής στο twitter όμως άρχισαν ήδη να την βγάζουν νικήτρια, μετά από όλα αυτά που έχουν δει οι τηλεθεατές, από τότε που οι κριτές αναθεώρησαν την έννοια του diversity.

Η ίδια μπήκε στο πλάνο του παιχνιδιού με τις παίκτριες να μένουν άλαλες από την ομορφιά της αλλά και από τον αέρα διεθνούς μοντέλου που εκπέμπει.

Χαμός με την τρανς Έβελιν - Την έπιασε δύσπνοια και κάλεσαν τον ψυχολόγο

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες του GNTM 5 είναι και η τρανς Έβελιν που πέρασε στο bootcamp με 4 ναι από τους κριτές. Είναι η μοναδική κοπέλα που κατάφερε να περάσει σε αυτή τη φάση από τις υπόλοιπες τρανς, ωστόσο η δοκιμασία την έφερε στα όριά της, αφού όπως θα δούμε σε λίγο καταρρέει με την παραγωγή να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Είναι μια διαγωνιζόμενη που έχει περάσει πάρα πολλά μέχρι να καταφέρει να φτάσει εκεί που έφτασε, ωστόσο τα αρνητικά σχόλια πήραν και έδωσαν στα social media τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου είχε ξεσπάσει για εκείνους που μιλούν έτσι για ένα κορίτσι με τέτοιο βίο(δείτε την ανάρτηση).

Η αλήθεια είναι ότι η 'Έβελιν δεν τα πήγε πολύ καλά στη σημερινή δοκιμασία του bootcamp, αφού όπως είπε και η ίδια είχε πάρα πολύ άγχος, αφού ήταν η πρώτη της φωτογράφιση. Οι συμπαίκτριες της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν με την ίδια είναι απαρηγόρητη.

Όπως βλέπουμε στη συνέχεια λίγο πριν ανακοινωθούν οι είκοσι που περνούν στο σπίτι του GTNM 5 η Βίκυ Καγιά θα ρωτήσει τις διαγωνιζόμενες, αν υπάρχει κάποια που δεν αντέχει να συνεχίσει με την ίδια να ξεσπά και να καταρρέει και τους κριτές να ζητούν τη βοήθεια ψυχολόγου.

Η στιγμή που η Έβελιν καταρέει

Κλάματα, συγκινήσεις και μια διπλή ανατροπή κατά την επιλογή των κοριτσιών για τη βίλα

Ολοκληρώθηκε το 4/10 επεισόδιο του GNTM με την τελική επιλογή της εικοσάδας που μπαίνει στο παιχνίδι. Τα κορίτσια πέρασαν μέσα από μια απαιτητική δοκιμασία στο bootcamp, όπου έπρεπε να ποζάρουν μαζί με όργανα γυμναστικής, με άλλες να τα καταφέρνουν και άλλες να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, με αποτέλεσμα ακόμα και φαβορί να μένουν απ' έξω.

Πολλές ήταν εκείνες που λύγισαν από την πίεση, όπως και η τρανς Έβελιν, η οποία μην μπορώντας να δεχτεί ότι δεν τα πήγε καλά, έπαθε μια μικρή κρίση και χρειάστηκε η βοήθεια της παραγωγής προκειμένου να καταφέρουν να την ηρεμήσουν.