Ζουν τον έρωτα στο Love Island Γιώργος Κόρκας και Ιωάννα - Στο επίκεντρο του σχολιασμού η νέα παίκτρια

Δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις στα κορίτσια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ζουν τον έρωτα στο Love Island Γιώργος Κόρκας και Ιωάννα - Στο επίκεντρο του σχολιασμού η νέα παίκτρια

Μπορεί να είναι μόλις ένα εικοσιτετράωρο μαζί, όμως φαίνεται ότι ο Γιώργος Κόρκας βρήκε τον έρωτα στα μάτια της νέας παίκτριας της Ιωάννας, και όπως αναφώνησε και στο χθεσινό 5/10 επεισόδιο έχανε τόσες μέρες που δεν ήταν μαζί της. Οι δυο τους βρέθηκαν στα αμπέλια, ήπιαν το κρασί τους και το ειδύλλιο φούντωσε, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στα υπόλοιπα κορίτσια της βίλας...

To ειδύλλιο μεταξύ Κόρκα και Ιωάννας και η αντίδραση των κοριτσιών

Οι δυο τους φαίνεται πιο πολύ να φιλιούνται, παρά να μιλάνε σε αυτό το παιχνίδι, αφού από τότε που είναι μαζί δεν έχουν ξεκολλήσει ο ένας από τον άλλο. Η Ιωάννα πάντως του ξεκαθάρισε ότι θέλει να κρατήσει αυτή η φλόγα με τον Γιώργο να συμφωνεί.

Τα κορίτσια πάλι είχαν αντίθετη άποψη, αφού θεωρούν το Γιώργο αφερέγγυο, καθώς αυτά που της λέει τα έχει πει και σε άλλες...

Η απαράδεκτη ατάκα από τον σχολιαστή του Love Island για τους παίκτες

To Love Island κάθε ημέρα προβολής του συζητιέται έντονα από το twitter το οποίο ρίχνει τα "καρφιά" του χωρίς να λυπάται. Άλλοι κράζουν το κόνσεπτ του ριάλιτι, άλλοι απλά σχολιάζουν τα γεγονότα που σημειώνονται μέσα στη βίλα.

Στο χθεσινό 5/10 επεισόδιο ωστόσο, εντύπωση έκανε μια ατάκα του σχολιαστή του ριάλιτι σχετικά με τους παίκτες την ώρα που ετοίμαζαν το πρωινό τους για να φάνε.

Συγκεκριμένα είπε: «Μιας και μιλάμε για πρωινό, πάμε να δούμε πως το παίρνουν οι παίκτες... το πρωινό».