"Είμαι πολύ χαρούμενος" - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

"Θέλω να σας πω ότι.."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε πριν από λίγα το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τη νέα προσθήκη που θα δούμε από Δευτέρα στο Πρωινό! Η θέση της Δούκισσας Νομικού δεν θα είναι πια κενή (δείτε τι είχαν βάλει επάνω της τόσο καιρό που έλειπε).

Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως από τη Δευτέρα 10/10 έρχεται μία γυναίκα στο Πρωινό, η οποία είναι φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Βέβαια, ο Γιώργος δεν ξέρει πως ήδη το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει το όνομά της (δείτε το όνομά της εδώ)!

Η αλλαγή που έκανε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Aυτό που παρατήρησαν λίγοι είναι το γεγονός πως η ίδια όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Πρωινό, είχε αναφέρει το όνομα της εκπομπής στο Bio της δίπλα στο Tv Hostess που γράφει, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, το αφαίρεσε.

Το προφίλ της Δούκισσας Νομικού στο instagram