GNTM 5: Τεράστια ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση στο ριάλιτι - Έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Ποια παίκτρια δεν κατάφερε να συνεχίσει το ταξίδι της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Τεράστια ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση στο ριάλιτι - Έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Οι εξελίξεις στο αποψινό (10/10) επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων στο STAR είναι άκρως καταιγιστικές καθώς από την πρώτη κιόλας στιμή που μπήκαν στην βίλα του GNTM 5 τους ανακοινώθηκε πως πρόκειται να ξεκινήσουν με την πρώτη κιόλας δοκιμασία αποχώρησης, κάτι που σόκαρε τους πάντες -δείτε εδώ το απρεπές πλάνο.

Φυσικά, το σετ ήταν αρκετά δύσκολο καθώς οι διαγωνιζόμενες σε ύψος 40 μέτρων καλούνται να φωτογραφηθούν αιωρούμενες πάνω στην κούνια από την Ιωάννα Τζετζούμη, για την πρώτη τους μεγάλη καμπάνια ενός νέου γαλλικού αρώματος.

Τελικά τα 3 μοντέλα που περίμεναν την τελικήα ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά ήταν η Αλεξία, η Κύπρια Μύρια και η Κατερίνα που είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ποια παίκτρια απόχώρησε από το GNTM 5

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καρά που αποχώρησε από το GNTM 5

Η Κατερίνα είναι 27 χρονών και έχει καταγωγή από τα Γιάννενα. Είναι παντρεμένη και μανούλα δύο παιδιών, έχει σπουδές στη Φιλολογία, ενώ έχει τελειώσει και αισθητική. Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται ως make-up artist. Δηλώνει καλλιτεχνική φύση αφού ασχολούνταν με τον χορό και τη μουσική για πολλά χρόνια. Το modelling είναι κάτι με το οποίο είχε πάθος από το
Λύκειο. Ωστόσο δεν κατάφερε να κυνηγήσει το όνειρό της, μέχρι σήμερα, αρχικά γιατί δεν μπορούσε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει πρακτορείο και στη συνέχεια γιατί γεννήθηκαν τα δύο παιδιά της – 2 και 4 ετών – τα οποία είναι η προτεραιότητα της. Φέτος όμως αποφάσισε να εκπληρώσει το όνειρο της και να ασχοληθεί με τη μόδα, που τόσο πολύ αγαπάει, βάζοντας πλώρη για το GNTM.