Γη της Ελιάς spoiler: Αποκαλύπτεται το πραγματικό της πρόσωπο - Πλησιάζει το τέλος της...

Έρχεται η ώρα που θα πληρώσει για όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς spoiler: Αποκαλύπτεται το πραγματικό της πρόσωπο - Πλησιάζει το τέλος της...

Με εξωτική ομορφιά και με άγριες διαθέσεις μπαίνει δυναμικά στη Γη της Ελιάς και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Βρεττάκους! Η Έλενα Καλλινίκου μας συστήνεται στον Β' κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega ως "Ηρώ Καπράλου" που έρχεται από την μακρινή Ολλανδία και γίνεται ο εφιάλτης της Άντζελας Γκερέκου.

Η "αδερφή" του σκοτωμένου "Δημήτρη" αποζητά εκδίκηση για τον θάνατό του και ξεδιπλώνει το μοναδικό της ταλέντο σε μηχανορραφίες και χτυπήματα κάτω από την μέση. Η Κύπρια ηθοποιός άλλωστε διαθέτει όλες τις υποκριτικές περγαμηνές για να υποστηρίξει έναν ρόλο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη!

Από την Λίτσα Αναστασάκη

Γη της ελιάς Spoiler Alert!

Γη της ελιας spoiler alert

Πλησιάζει το τέλος της

Η Ηρώ Καπράλου από την πρώτη κιόλας μέρα που εμφανίστηκε στη Μάνη δείχνει αποφασισμένη να καταστρέψει την Αθηνά, να την εκδικηθεί για τη σχέση με τον αδερφό της και να πάρει μέρος της περιουσίας της. "Θέλω να σαπίσεις στη φυλακή", φωνάζει από την πρώτη στιγμή και βάζει στο μάτι την περιουσία των Βρεττάκων! Στη συνέχεια, απόλυτα ικανοποιημένη από την έκβαση της δίκης και την ισόβια καταδίκη της Αθηνάς Νομικού, προσπαθεί με πολλούς σατανικούς τρόπους να μην αφήσει κανένα παράθυρο ανοιχτό ώστε κάποια στιγμή να αποδειχθεί η αθωότητά της. Πληρώνει ψευδομάρτυρες και στήνει παγίδες στην οικογένεια Βρεττάκου προκειμένου να βάλει χέρι στα χρήματά τους, πολύ σύντομα όμως θα πληρώσει για όλα και θα αποκαλυφθεί το πραγματικό της πρόσωπο, για να βρεθεί κι εκείνη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Έκτακτη είδηση: Απόψε 12/7 δεν θα προβληθεί το επεισόδιο της σειράς. Διαβάστε τι συνέβη εδώ.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 12/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ