Family Game: Ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε το επίσημο trailer με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Κι είναι απολαυστικό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Family Game: Ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε το επίσημο trailer με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

«Πόση τρέλα και διάθεση για παιχνίδι έχετε; To «Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έχει πολλή και θα κάνει τη διασκέδαση υπόθεση οικογενειακή.

Το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου έρχεται στον ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά -μετά το τέλος του Super Mammy- και υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

Ακόμα κάθεστε; Πάρτε οικογένεια, φίλους ή όποια ομάδα θέλετε, και ελάτε να παίξετε ασταμάτητα, να κερδίσετε μετρητά και να διασκεδάσετε αμέτρητα. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο https://www.antenna.gr/familygame/form και παίξτε το παιχνίδι της ζωής σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το νέο τηλεπαιχνίδι που αναλαμβάνει η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής.

Το πρώτο επίσημο trailer του Family Game με Σεφερλή & Τσαβαλιά

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής 14/10, το κανάλι κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer.

«Εδώ θα παίζουμε σαν οικογένεια, θα ξαναγίνουμε παιδιά και θα περνάμε φα-ντα-στι-κά! Το νέο τηλεπαιχνίδι γέλιου #FamilyGame με τους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά κάνει πρεμιέρα στον #ant1tv αυτό το Σάββατο 22/10 στις 20:00», έγραψαν στα social media.

Τι συνέβη στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλής πριν λίγο καιρό

Ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Κυριακής (14/8) πραγματοποίησε μία ακόμη παράσταση σε ένα γεμάτο «Δελφηνάριο», με τον κόσμο να δείχνει για ακόμη μία φορά τη στήριξή του στον επιτυχημένο κωμικό.

Λίγο μετά το τέλος της παράστασης, ο Μάρκος Σεφερλής ρώτησε το κοινό αν περνάει καλά και εκείνοι αμέσως του απάντησαν ναι. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο κωμικός έχει εξαιρετική σχέση με τον κόσμο και οι θαυμαστές φροντίζουν να του δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους (δείτε εδώ τι συνέβη στην ταβέρνα που πήγε να φάει).

Με αφορμή την αλληλεπίδραση αυτή που είχε με τον κόσμο, ο ηθοποιός θέλησε να πάρει λίγο χρόνο προκειμένου να μιλήσει για όλους όσους του ασκούν κριτική.

«Βγαίνουνε κάποιοι που δεν έχουν κάνει κωμωδία, δεν έχουν δει κωμωδία κι έχουν άποψη και ασκούν και κριτική. Έ λοιπόν η κωμωδία είναι μία και αυτή κάνουμε εμείς χρόνια τώρα με την ομάδα μου που έχουμε γίνει μια οικογένεια.

Δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες για κάθε παράσταση που ανεβάζουμε γιατί απαιτείται ακρίβεια στις κινήσεις μας. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτεί πολύ προσπάθεια και πολύωρες φυσικά πρόβες για να φθάνουμε κάθε φορά στο στόχο μας που είναι το γέλιο», είπε μεταξύ άλλων.