Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Όσα θα δούμε στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Πρεμιέρα κάνουν απόψε Δευτέρα 17/10 στον ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση. Μετά το τέλος του Εκατομμυριούχου (δείτε την τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου), οι τρεις παρουσιαστές είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν πολύ γέλιο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα

«Το διαστημόπλοιο «Ράδιο Αρβύλα» και το πλήρωμά του μας καλωσορίζουν στη φετινή αποστολή τους στον πλανήτη «Σάτιρα».

Ο κυβερνήτης Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00 ανοίγουν τις κεραίες του και λαμβάνουν περίεργα ηχητικά σήματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Σκοπός της αποστολής τους; Να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από… άλλο πλανήτη.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα συνεχίσει τη σαρωτική της πορεία για 16η σεζόν. Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα θέσουν και πάλι σε τροχιά το πιο ξεχωριστό Top 20 του γαλαξία, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση όλα όσα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αλλά αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας!» γράφει το επίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού.

Τα σχόλια του Αρναούτογλου για το κόψιμο του Εκατομμυριούχου και την έναρξη των Αρβύλα

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αλλά και για τις αλλαγές με την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα.

«Ξέρετε ότι εγώ γενικά δεν απαντάω σε τέτοια γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Τον Εκατομμυριούχο θα τον δείτε πάλι σε κάνα μήνα. Αλλά δεν μπορώ να μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία, μου φαίνεται λίγο αστείο. Τα νούμερα του Εκατομμυριούχου ήταν συγκλονιστικά.

Απλά, όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τον Εκατομμυριούχο, μου είπαν ότι μέχρι να εμφανιστούν οι Ράδιο Αρβύλα που έχουν συμβόλαιο εκείνη την ώρα, όταν αποφασίσουν να εμφανιστούν, τότε ο Εκατομμυριούχος θα σταματήσει. Αυτό το ήξερα από την πρώτη μέρα που έκανα τον Εκατομμυριούχο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.