Love island highlights 18/10: Ο έντονος καβγάς ανάμεσα στην Τζούλια και τον Παναγιώτη και οι έκτακτες αποχωρήσεις

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (18/10)

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
skaitv.gr
skaitv.gr

Όπως φαίνεται το Love Island όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής δεν έχει σημειώσει καθόλου ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα το πρόωρο τέλος να είναι γεγονός (δείτε εδώ ωστόσο τον πραγματικό λόγο). Ωστόσο οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις (18/10) ήταν για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε εχθές (18/10) στο Love Island

Η παρεξήγηση Τζούλιας & Παναγιώτη στο Love Island

Καθόλου καλά δεν φαίνεται πως τα πηγαίνουν στην βίλα του Love Island η Τζούλια και ο Παναγιώτης, δύο παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο παιχνίδι, έγιναν ζευγάρι, ωστόσο δεν υπάρχει καμία χημεία μεταξύ τους.

Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώθηκε και στο αποψινό 18/10 επεισόδιο, μιας και σημειώθηκαν αρκετές παρεξηγήσεις μεταξύ τους και αυτό γιατί ο Παναγιώτης την κατηγόρησε πως ξέρει από ριάλιτι, μιας και παλαιότερα συμμετείχε στο Power of Love και πως είναι ψεύτικη.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ενόχλησαν αρκετά την Τζούλια, η οποία από την μεριά της υποστηρίζει πως λέει συνεχώς ψέματα και πως είναι μαζί της για να "ανέβει".

Δεν το περίμενε κανείς - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την αποχώρηση 2 παικτών

Με ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις τελείωσε το αποψινό 18/10 επεισόδιο του Love Island, με την άφιξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη βίλα να φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα υπάρξει διπλή αποχώρηση από το ριάλιτι, κάτι που φυσικά δεν περίμενε κανείς.

Η ψηφοφορία του κοινού καθόρισε τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους κι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και αυτά ήταν ο Παναγιώτης με την Τζούλια κι ο Γιώργος με την Κατερίνα.

Τα αγόρια έπρεπε να σώσουν ένα από τα δύο υποψήφια αγόρια, το ίδιο όμως ε και τα κορίτσια. Τελικά, οι πρώτοι επέλεξαν τον Παναγιώτη και οι δεύτερες την Κατερίνα με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες που αποχώρησαν απρόσμενα από το Love Island ήταν ο Γιώργος κι η Τζούλια, η οποία ούτως η άλλως τσακωνόταν συνεχώς με το ταίρι της.