Σάλος στο twitter με την σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς - Οι "απαράδεκτες" σκηνές που έδειξαν στην prime time ζώνη

«Μπορείτε να μη μας δείχνετε τέτοιες σκηνές; Είμαστε και κάποιοι που δεν αντέχουμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο twitter με την σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς - Οι

Χαμός επικράτησε με το χθεσινοβραδινό (23/10) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Μια σκηνή που πρόβαλλαν έφερε μεγάλη αναστάτωση στο twitter με τους χρήστες να αναφέρουν πως είναι "απαράδεκτοι" με τα όσα δείχνουν, ειδικά στην prime time ζώνη που βλέπουν και παιδιά.

Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν μια σκηνή δολοφονίας όπου ιερόδουλη πήγε σε έναν πελάτη και εκείνος, αφού την είχε δέσει και της είχε κλείσει τα μάτια, την σκότωσε με μαχαίρι και τα αίματα πετάχτηκαν παντού. Παρόμοια σκηνή να σημειώσουμε είχαν παίξει και πριν λίγες ημέρες, όπου και πάλι είχε προκληθεί σάλος.

MEGA, Γη της Ελιάς σκηνή φόνου

Οι χρήστες του twitter λοιπόν, έχοντας γίνει έξαλλοι σχολίασαν πως τέτοιες σκηνές δεν πρέπει να προβάλλονται, αφού κάποιοι δεν αντέχουν να τα βλέπουνε, ενώ άλλοι είπαν πως τα γεγονότα αυτά δεν κολλάνε με την πλοκή της σειράς.

Τα tweets για την σκηνή στην σειρά, Γη της Ελιάς

To σημερινό 24/10 επεισόδιο της σειράς του MEGA

Επεισόδιο 31

Η Αρετή, η Αναστασία και η Ασπασία αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά τη θέλησή του, με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Η Ράινα πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff. Ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματα για εκείνη, όμως η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Την ίδια ώρα, ένας μυστηριώδεις άνδρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος (Αποστόλης Τότσικας) κάνει την εμφάνισή του στο χωριό. Με τον Νίκο Γαλανό.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου