Τρία Μίλια (25/10): Ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα

Όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρία Μίλια (25/10): Ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα

Στο σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειράς Τρία Μίλια (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), το διαφημιστικό φυλλάδιο για το νέο δρομολόγιο του πλοίου αναστατώνει τη Δρακόνησο.

Τι θα δούμε σήμερα 25/10 στα Τρία Μίλια

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92

Το διαφημιστικό φυλλάδιο για το νέο δρομολόγιο του πλοίου αναστατώνει τη Δρακόνησο. Η Λίζα προσπαθεί να κατευθύνει την απογοήτευσή τους, στο πρόσωπο του καπετάνιου. Η Βασιλική, ο Χάρης και ο Χρόνης ανησυχούν για το μέλλον του νησιού τους και για τις δουλειές τους και όταν συναντούν τον καπετάνιο, του ζητούν εξηγήσεις. Η Κλειώ κάνει προσπάθειες να ενώσει και πάλι την οικογένειά της. Μια διένεξη, όμως, ανάμεσα στον Τίμο και στη Δέσποινα, φέρνει μεγάλες αποκαλύψεις και η αλήθεια πληγώνει πολύ την Κλειώ και την Ελένη.

Στην Αθήνα, ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα. Ο Νικόλας εξακολουθεί να ανησυχεί για τη σχέση του με τον Πέτρο, ο οποίος, σιγά-σιγά, έρχεται πιο κοντά με τη Δανάη. Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα, που ανυπομονεί να ολοκληρώσει την εκδίκησή της.

Τι θα δούμε αύριο 26/10

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93

Ο Στέφανος εκβιάζει τη Λίζα και την αναγκάζει να του κάνει μια χάρη. Ο Τίμος χάνει την εμπιστοσύνη της Κλειώς και σοκάρεται, όταν η Δέσποινα του ζητά κάτι, που δεν περίμενε. Η Φωτεινή θέλει να ακυρώσει το πάρτι, εξαιτίας όσων λέγονται στο νησί για τον Γεράσιμο, αλλά ο Μιχάλης την πείθει να το κάνει. Μια κουβέντα της με τον καπετάνιο, θα βοηθήσει κι εκείνον να ξαναβρεί το κουράγιο του. Ο Πέτρος και η Δανάη δίνουν ραντεβού στο πάρτι για το πρώτο τους μάθημα κολύμβησης.

Η Ελένη αρχικά διστάζει, αλλά τελικά αποφασίζει να πάει στο πάρτι και πείθει και τη Βασιλική να πάνε μαζί. Ο Νικόλας εξομολογείται στην Κλειώ πως, τόσα χρόνια, έκρυβε από τον Πέτρο τα γράμματα της μητέρας του. Ο Ευθύμης συναντά τη Λίζα και της λέει πως πρέπει να μιλήσουν οι δυο τους. Στο πάρτι, το κέφι έχει ανάψει, μέχρι που μια παρεξήγηση φέρνει τη Μάνια, τον Μιχάλη και τη Φωτεινή σε δύσκολη θέση…