GNTM 5: «Η Βίκυ Καγιά φάνηκε ότι πληγώθηκε, τρελαίνεται μαζί μας»

«Ήταν πολύ βαρύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: «Η Βίκυ Καγιά φάνηκε ότι πληγώθηκε, τρελαίνεται μαζί μας»

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά και όπως φαίνεται οι εξελίξεις στο GNTM 5 αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές μετά από τις συνεχείς αποχωρήσεις αφού η συγκίνηση της Μικαέλας ήταν γεγονός -δείτε εδώ αναλυτικά.

Όπως είναι λογικό κάτι ανάλογο συμβαίνει πρώτη φορά στο ριάλιτι μόδας, κάτι που αποτυπώνει ξεκάθαρα την απογοήτευση της Βίκυς Καγιά.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας για το GNTM 5

Μεταξύ άλλων, η Αλεξία δεν δίστασε να αναφέρει στο κιου που έκανε πως: «Ήταν πολύ βαρύ. Πώς έφυγε έτσι; Σαν να μην το θέλουμε; Να μην το προσπαθούμε; Νιώθουν κι αυτοί disrespect. Η κ. Καγιά είναι πάρα πολύ μέσα σε αυτό φέτος. Τρελαίνεται μαζί μας, να μας μαθαίνει και να τα πηγαίνουμε καλά, οπότε πολύ πιθανό να νιώθει ένα direspect.

Δείτε τι σας κάνουμε και τι σας φέρνουμε κι εσείς τι κάνετε; Φεύγετε μόνοι σας. Φάνηκε ότι δεν θύμωσε, αλλά σαν να πληγώθηκε». Άραγε αναμένεται να δούμε και άλλη αποχώρηση;

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Τράικο για το GNTM 5

GNTM 5 spoiler: Στην τρίτη δεν πάει το μυαλό σας - Οι 3 παίκτριες που περνάνε στην τελική 8άδα

Μπορεί το GNTM 5 να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ήδη τα πρώτα επεισόδια έχουν καταφέρει να συνεπάρουν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δε σταματά να σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Twitter.

Και καθώς σήμερα περιμένουμε την εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου στο ριάλιτι μοντέλων, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε αποκλειστικές πληροφορίες για 3 από τα κορίτσια που θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική 8άδα του διαγωνισμού.

Πρόκειται για τρία μοντέλα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, που όμως ήδη έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τον δικό τους τρόπο.

Διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr