Βασίλισσα Ελισάβετ: Τρόμος στην κηδεία - Άνδρας πλησίασε το φέρετρο και...

Συνελήφθη από τις Αρχές - ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τρόμος στην κηδεία - Άνδρας πλησίασε το φέρετρο και...

Τρόμος επικράτησε στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ, όταν ένας άνδρας κινήθηκε προς το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε και πως έμαθε ο γιος της το θάνατο της) και το άγγιξε με αποτέλεσμα η ασφάλεια να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια η αστυνομία να τον συλλάβει.

Τι συνέβη με τον άνδρα στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο άνδρας βγήκε από τη γραμμή, ανέβηκε στα σκαλιά και άγγιξε το φέρετρο, ανέφερε ο Guardian. Στιγμιότυπα από τη μετάδοση της επίσημης τελετής δείχνουν αξιωματικούς της ασφαλείας να καθηλώνουν τον ύποπτο στο έδαφος.
«Η Διοίκηση Κοινοβουλευτικής και Διπλωματικής Προστασίας συνέλαβε έναν άνδρα στην αίθουσα του Γουέστμινστερ μετά από αναταραχή», σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Λιποθύμησε η ξαδέρφη της

Φαίνεται πως έτυχε και ένα απρόοπτο, αφού μια ξαδέρφη της Ελισάβετ έχασε τις αισθήσεις της με το που αντίκρυσε το φέρετρο με τη σορό.

Παρόμοιο περιστατικό είχαμε και χθες με έναν από τους φρουρούς, που συνόδευαν το φέρετρό της και εξαντλημένος από την κούραση και την αυπνία κατάρρευσε , με το βίντεο από το σκηνικό να γίνεται viral και να κάνει το γύρο του κόσμου.

Η κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, ξαδέρφη της βασίλισσας, παρευρέθηκε στην λειτουργία με τους γονείς και τον σύζυγό της, Τόμας Κίνγκστον, και εθεάθη να στέκεται στην ουρά με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς το φέρετρο της Ελισάβετ μπήκε στον χώρο.

Λίγο μετά σύμφωνα με την Daily Mail η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ λιποθύμησε. Ένα μέλος του προσωπικού έσπευσε να την βοηθήσει μαζί με τον σύζυγό της. Mάλιστα σε φωτογραφίες και πλάνα που τραβήχτηκαν αργότερα φαίνεται να λείπει από τη θέση της.

Να σημειωθεί παρ' όλα αυτά το συγκεντρωμένο πλήθος ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.