Τι θα απογίνουν τα ρούχα της Βασίλισσας Ελισάβετ που αφήνει πίσω της - Όλη η αλήθεια

Το πρόσωπο που φαίνεται να τα διεκδικεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/ theroyalfamily
Instagram/ theroyalfamily

Ο Θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε τεράστια θλίψη παγκοσμίως καθώς έφυγε σε ηλικία μόλις 96 ετών. Όπως είναι λογικό μετά από την απώλειά της αναμένονται να έρθουν τεράστιες αλλαγές στο παλάτι. Μάλιστα, η κηδεία της έχει ανακοινωθεί καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (19/9) -δείτε εδώ πόσο θα κοστίσει.

Όλη η αλήθεια για τα ρούχα της Βασίλισσας Ελισάβετ που αφήνει πίσω της

Από την άλλη, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται για το τί πρόκειται να γίνει σχετικά με τον ρουχισμό της Βασίλισσας Ελισάβετ καθώς οι ενδυματολογικές της προτιμήσεις δεν είχαν μείνει απαρατήρητες σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, και τον Brian Hoey, συγγραφέα του Not In Front of the Corgis, η βασίλισσα έδινε τακτικά τα παλιά της ρούχα στις dressers της, τις γυναίκες που βοηθούσαν με το ντύσιμό της καθημερινά. Όπως φαίνεται τα περισότερα κομμάτια της θα περάσουν στον επόμενο μονάρχη.

Μάλιστα, τρανό παράδειγμα είναι το γεγονός πως στις 14 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton φωτογραφήθηκε φορώντας μια από τις καρφίτσες της Ελισάβετ.

Με αυτά τα κοσμήματα θα θαφτεί η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως έχει γίνει γνωστό πέραν της τεράστιας περιουσίας της (δείτε την εδώ αναλυτικά) είχε στην κατοχή της μία ιστορική συλλογή κοσμημάτων, η οποία περιλάμβανε δεκάδες στέμματα και καρφίτσες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και 23.000 διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια.

Η επικεφαλής επικοινωνίας στο Natural Diamond Council, Λίσα Λέβινσον, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «είναι απίθανο να ταφεί η «ταπεινή» Ελισάβετ με οτιδήποτε άλλο εκτός από την απλή ουαλική χρυσή, γαμήλια βέρα της και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια».

Η ίδια σημείωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που περιέχει διαμάντια από μια τιάρα που ανήκει στη μητέρα του πρίγκιπα Φιλίππου, πιθανότατα θα δοθεί στην κόρη της, πριγκίπισσα Άννα ενώ πρόσθεσε ότι τα περισσότερα από τα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πιθανό να παραμείνουν στη βασιλική συλλογή και να μην ταφούν μαζί της, καθώς είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας.

Τα κοσμήματα της βασίλισσας, όταν δεν τα φορούσε φυλάσσονταν στην γκαλερί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τα επίσημα Crown Jewels βρίσκονται στον Πύργο του Λονδίνου.