Το μυστικό της Σοφίας Μουτίδου που την έκανε μισή - Έτσι ξεφορτώθηκε πολλά κιλά

Το μοιράστηκε μαζί μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μυστικό της Σοφίας Μουτίδου που την έκανε μισή - Έτσι ξεφορτώθηκε πολλά κιλά

Ένα από τα πιο περιζήτητα άτομα της σόου μπιζ είναι η Σοφία Μουτίδου η οποία πολύ συχνά τοποθετείται σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα μέσα από τα social media.

Η αγαπημένη ηθοποιός διατηρεί και ένα κανάλι στο Youtube, στο οποίο μεταξύ άλλων έχει μοιραστεί τον τρόπο που ξεφορτώθηκε αρκετά κιλά. Η ίδια λοιπόν μίλησε για την απόφασή της να ξεκινήσει αυτήν την "μάχη", λύνοντας πολλές απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Η Σοφία Μουτίδου λοιπόν, εξήγησε ότι πλέον ακολουθεί πιο υγιεινή διατροφή ενώ μάλιστα δεν ανεβαίνει πλέον στη ζυγαριά. «Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε την μάλιστα, να ποζάρει με μαγιό.

Το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου που εξηγεί πως έχασε κιλά

Η εξομολόγηση που είχε κάνει για τα κιλά της η Σοφία Μουτίδου

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι.

Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά… Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα», είχε πει σε συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ.

«"Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη", εκεί ήμουν 49 κιλά και τώρα είμαι 100 κιλά! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με 60 κιλά, πήρα 20, τα διαχειρίστηκα, τα έχασα κάνοντας δίαιτα και μετά αφέθηκα εντελώς. Οι δουλειές ήταν πολλές και απανωτές και επειδή το πάθος μου είναι να τρώω – δεν τρώω όλη την ημέρα και πλακώνομαι το βράδυ που είναι το χειρότερο που υπάρχει. Το βράδυ είναι πολύ δύσκολο να τηρήσω κάποια διατροφή και να φάω πρωτεΐνη, θα φάω πατάτες και στο τέλος γλυκό», τόνισε στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός.