Τρώει τέσσερα γεύματα την ημέρα χωρίς καθόλου... - Η αυστηρή δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου που "έδιωξε" 20 κιλά

Αναλυτικά τι έτρωγε και τι όχι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει τέσσερα γεύματα την ημέρα χωρίς καθόλου... - Η αυστηρή δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου που

Το λες και... εμμονή με την ζυγαριά! Αυτό έχει η Έλλη Κοκκίνου, που είναι... μακρόθεν ταλαιπωρημένη με το βάρος της, πετυχαίνοντας στα...μικρατά της να χάσει πάνω από 20 κιλά- και μάλιστα με πολλές στερήσεις... και πείνες!

Από το περιοδικό YOU

Η δίαιτα που έκανε την Έλλη Κοκκίνου να χάσει κιλά

Το πρόγραμμα της διατροφής της είναι αυστηρό, με τέσσερα γεύματα μέσα στη μέρα, χωρίς τηγανητά, ψωμιά, γλυκά και παρόμοιες... θερμιδικές βόμβες, ενώ έχει αφαιρέσει την γλουτένη από το μενού της.

Αγαπά πολύ τα σνακ με φρέσκα λαχανικά (στιλ σέλινου ή καρότου - όχι τι νόμιζες!), αποφεύγοντας να τρώει το βράδυ - με ένα τοστ και πολύ νερό κλείνει την ημέρα της. Τελευταία της μεγάλη αγάπη το ποδήλατο, που έγινε καθημερινή της συνήθεια μέσα στην καραντίνα - και το συνεχίζει ακάθεκτη - δείτε πως είναι το σώμα της σήμερα.

Tip

Οι πίτες δεν λείπουν από το κυριακάτικο τραπέζι της Έλλης που τις φτιάχνει με τα χεράκια της. Με σπιτικό φύλλο, λαχανικά |(χωρίς τυριά, για να μην αυξάνει θερμίδες αλλά και τα επίπεδα χορηστερόλης) και με ελάχιστο λάδι, μπορεί να φάει και... δυο κομμάτια στο τσακίρ κέφι.

Οι δηλώσεις για την διατροφή της

Έλλη Κοκκίνου

Στο περιοδικό ''Εγώ'' η ίδια έχει αποκαλύψει τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 22 κιλά, μιας και το είχε μεγάλη ανάγκη πρώτα από όλα για εκείνη και τη δική της καλή ψυχολογία.

«Συνήθως γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα και το καλοκαίρι 4. Στο παρελθόν, όταν είχα πάρει 22 κιλά κι έβλεπα ότι δεν απέδιδαν οι δίαιτες, άρχισα να περπατάω κάθε ημέρα από την Γλυφάδα έως την Βάρκιζα, περίπου τέσσερις ώρες.

Όποιος θέλει κι προσπαθεί τα καταφέρνει, αρκεί να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε συμβουλεύουν σωστά. Όλο αυτό ξεκίνησε από μία έντονη στεναχώρια που πέρασα και μου προκάλεσε μία ορμονική διαταραχή, η οποία εξελίχθηκε σε υποθυρεοειδισμό. Ήταν μία αλυσίδα πραγμάτων. Πρέπει να προσέχουμε την ψυχολογία μας»