"Έχω βρει το μυστικό! Καταναλώνω..." - Η σούπερ διατροφή της Κέλλυς Κελεκίδου για κορμάρα το καλοκαίρι

Πως διατηρεί τους κοιλιακούς της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κέλλυ Κελεκίδου όπως έχουμε δει από τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και αναρτήσεις στο Instagram, διαθέτει ένα τέλειο κορμί με απίστευτες αναλογίες. Μπορεί να έχει κάνει δυο γέννες και να είναι 44 ετών, ωστόσο, το κορμί της μοιάζει με 20χρονης, ειδικά τα πόδια της είναι καταπληκτικά και χωρίς καμία ατέλεια.

Ωστόσο, για να διατηρήσει το κορμί αυτό πρέπει κάποιες φορές να κάνει και ορισμένες θυσίες γιατί μην ξεχνάμε πως πρέπει να "προσέχουμε για να έχουμε".

Το μυστικό της Κέλλυς Κελεκίδου για να διατηρείται στα κιλά της

Όπως έχει πει η ίδια, «γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ, αλλά έχω βρει το μυστικό. Ποιο είναι αυτό; Να καταναλώνω μικρά γεύματα κάθε 2 με 3 ώρες, όποτε και όταν πεινάσω».

Όσον για την γυμναστική της , σύμφωνα με το περιοδικό YOU, η Κέλλυ είναι φανατική της άσκησης κι όταν βρει ελεύθερο χρόνο του δίνει και καταλαβαίνει! Θα πάει για τρέξιμο, κυκλική προπόνηση αλλά και κολύμπι. Έχετε δει τους κοιλιακούς της; Δεν παίζονται... «προϊόν» τουλάχιστον 100μ push ups τη μέρα.

Κέλλυ Κελεκίδου σώμα διατροφή

"Λένε συνέχεια ότι χωρίζω, δεν μπορώ να..."

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Πώς γιορτάσατε τη φετινή επέτειο; Βρήκατε μια αφορμή να μείνετε για λίγο ρομαντικά οι δυο σας;

Πήγαμε οικογενειακώς για φαγητό, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι! (γέλια) Αν θέλεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο να είσαι με τον άντρα σου, σίγουρα δεν περιμένεις ως αφορμή μια επέτειο. Θέλουμε τις χαρές μας να τις απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας, γιατί στην ουσία αυτά ολοκλήρωσαν, έβαλαν την τελευταία πινελιά σε όλο αυτό που είμαστε σήμερα εγώ και ο Νίκος.

Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος για να σε εκπλήξει;

Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου. Είχαμε πάει ταξίδι στο Μπαλί και μου είχε γράψει με λουλούδια την ερώτηση «θέλεις να με παντρευτείς;». Ήταν πολύ ρομαντικό. Φυσικά, η βραδιά συμπληρώθηκε με γεύμα, γιατί και στους δυο μας αρέσει το καλό φαγητό! Τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε, ο Νίκος μου μαγείρευε, ήθελε να με εντυπωσιάσει και τα πιάτα του πάντα είχα ωραία εμφάνιση. Από τη στιγμή, όμως, που αποκτήσαμε τα παιδιά μας, δεν υπάρχει μία μέρα στο σπίτι που να μην έχω μαγειρέψει εγώ.

Κέλλυ Κελεκίδου χωρισμός με Νίκο Κουρκούλη

Τώρα πια, μετά τα έντεκα χρόνια γάμου σας, όταν βλέπεις αυτά τα δημοσιεύματα που διαρκώς σας χωρίζουν, λες «δεν ασχολούμαι» ή «νισάφι πια»;

Και όμως ούτε το ένα λέω ούτε το άλλο. Δεν μπορώ να βάλω κάτι τοξικό μέσα στη ζωή μου. Δεν επηρεάζομαι καθόλου, δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα, τα προσπερνώ. Κοιτάω να είμαι καλά πρώτα από όλα μέσα στο σπίτι μου και όταν έχεις να δηλώσεις κάτι, το λες ο ίδιος χωρίς να κρυφτείς. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, αρκεί να μην αγγίζει και να μην ενοχλεί τα παιδιά μου. Εκεί βγάζω νύχια!