Ζύγιζε 184 κιλά και έχασε τα 90 - Τα δύο μυστικά του Θανάση Λάλα για τη μεγάλη απώλεια βάρους

«Τώρα πια δεν τρώω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θανάσης Λαλάς ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 19/6 στην εκπομπή Πρωινό με το δημοσιογράφο να κάνει εξομολογήσει στον καναπέ του Γιώργου Λιάγκα με τον οποίο τον ενώνει μια άγνωστη φιλία (δείτε εδώ).

Ο παρουσιαστής μάλιστα με το που τον υποδέχτηκε στο πλατό πιάστηκε από το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισής του και της απώλειας κιλών του μέσα στην πάροδο των χρόνων, που είναι γνωστός από το χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο ίδιος λοιπόν αποκάλυψε, πως από το 2010 μέχρι και σήμερα έχει χάσει 90 κιλά μη διστάζοντας μάλιστα να δηλώσει και τον τρόπο, που έχασε τον μεγάλο αυτό αριθμό βάρους αλλά και τον τρόπο που διατηρείται σε ένα σταθερό νούμερο.

Ο τρόπος που ο Θανάσης Λαλάς έχασε 90 κιλά

«Έχασα 90 κιλά από τότε το 2010. Είχα φτάσει 184 κιλά. Τώρα είμαι 97-98 κιλά. Το διατηρώ με τρέξιμο τώρα πια. Όταν πήρα την απόφαση άρχισα να τρέχω σίγα σιγά και μετά αυτό έγινε η καθημερινότητα μου. Τρέχω κάθε μέρα 10 χιλιόμετρα στον Υμηττό, 7 μέρες τη βδομάδα. Την Κυριακή ενίοτε τρέχω από τις δεύτερες κεραίες με κατεβάζει ο αδερφός μου, που είναι περίπου 14-15 χιλιόμετρα.

Τώρα πια δεν τρώω πολύ και είμαι και πολύ προσεκτικός, αλλά γενικά έχει αλλάξει η ζωή μου, γιατί με το τρέξιμο ουσιαστικά ηρέμησα πάρα πολύ σαν άνθρωπος, γιατί ήμουν πάρα πολύ οξύς. Και γενικά όταν έχω μια έξτρα ένταση μέσα στην ημέρα τρέχω επιπλέον», είπε ο Θανάσης Λαλάς.

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κόκκινα γυαλιά του

«Πρέπει να ήταν 1993 και αν δεν κάνω λάθος ήμασταν με την Χρυσούλα στο Παρίσι. Μπήκαμε σε ένα μαγαζί, που εγώ φορούσα τα κλασικά γυαλιά. Είδαμε κάτι παράξενα και η Χρυσούλα μου είπε «ρε παιδί μου ποιος τα φορά αυτά;». Της λέω θα τα φορέσω εγώ. Τα φόρεσα και δεν τα έβγαλα ξανά από τότε, φοράω συνεχώς τέτοια γυαλιά.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο. Όταν ήμουν στην Νέα Υόρκη και φορούσα εκείνα τα γυαλιά με το πράσινο μπράτσο, τα θρυλικά εκείνης της εποχής είδα απέναντι ένα μαγαζί με γυαλιά. Ήταν χειροποίητα τα γυαλιά που είχα πάρει από την Γαλλία», είπε ο Θανάσης Λάλας.